Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Uçar mesajında, Türkiye Cumhuriyetinin 2023 Yılında CHP iktidarıyla kalkınacağını, barışın ve huzurun halkın iktidarıyla geleceğini dile getirerek, umut dolu bir yıl olması temennisinde bulundu.

‘’2022 YILI ÜLKEMİZ AÇISINDAN BİR HAYLİ ZOR GEÇTİ’’

Türkiye’de yaşanan yoğun ekonomik krizin vatandaşları çok derinden sarstığını ve bu yaraların CHP iktidarıyla sarılacağını belirten Neşet Uçar, açıklamalarına şöyle devam etti; ‘’2022 yılı ülkemiz açısından bir hayli zor geçti. Zamanında ve yerinde alınmayan ekonomik tedbirler çiftçinin, esnafın, sanayicinin, üreticinin belini büktü. Her anlamda kötü yönetilen Gaziantep, hiç hak etmemesine rağmen her hafta başka çeşitli olaylarla Türkiye’nin gündemine oturdu. Yeni yılın yokluktan, yoksulluktan, işsizlikten, ekonomik – sosyal buhrandan ve baskılardan bunalan tüm hemşehrilerimiz ve yurttaşlarımız için yeni umutlar getirmesini diliyorum ”dedi.

‘’2023 YILI HALKIN İKTİDARININ YILI OLACAK’’

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılında CHP iktidarıyla yeniden kalkınacağını ve 2023 yılında bütün vatandaşların umudunun halkın iktidarı olduğunu dile getiren Başkan Uçar,  ‘’Bugüne kadar yaşamış olduğumuz tüm olumsuzluklara rağmen, yeni yıla umutlarımızı tazeleyerek ve daha da güçlenerek giriyoruz. 2023 yılının halkın iktidarının müjdecisi,  umudun başladığı bir yıl olacak. Yeni yılda; kimsenin dilinden, dininden, ırkından, siyasi düşüncesinden dolayı ötekileştirilmediği, insan hak ve ihlallerinin yaşanmadığı, her bir yurttaşımızın yaşam biçimine duyulan saygının arttığı, yoksulluk ve çaresizliğin sona erdiği, sevgi ve hoşgörünün hâkim olduğu, kavgalar ve savaşlardan uzak, huzurlu bir yıl olmasını diliyor, 2023 yılının tüm insanlığa barış, huzur, kardeşlik refah ve mutluluk getirmesi temennilerimle, tüm hemşerilerimin ve halkımızın yeni yılını kutluyorum.”