Akşam saatlerinde gerçekleşen toplantıda, mahalle sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Karakuş, bu talepleri Gaziantep Milletvekillerine ileteceğini belirtti.
Toplantıya ev sahipliği yapan TOKİ sakini Elif Kaz’ın daveti üzerine bölgeye gelen Karakuş ve ekibi, halkın yaşam kalitesini artırmaya yönelik çözüm odaklı yaklaşımlar sergiledi. Karakuş, vatandaşların sorunlarını yerinde görmenin ve dinlemenin önemine vurgu yaparak şu açıklamalarda bulundu:
“Vatandaşlarımızın taleplerini dinlemek ve sorunlarını çözmek, bizim en temel görevimizdir. Bugün burada Menderes Mahallesi TOKİ sakinlerimizin sorunlarını dinledik. Bu talepleri ve önerileri en kısa sürede ilgili mercilere iletecek, çözüm yolları için gerekli adımları atacağız. Halkımızla bu tür buluşmaları sık sık gerçekleştirerek onların yanında olmaya devam edeceğiz.”
Sorunlar ve talepler iletilecek
Ziyaret sırasında TOKİ sakinleri, özellikle altyapı, çevre düzenlemesi, sosyal alanların iyileştirilmesi ve ulaşım gibi konularda yaşadıkları sorunları dile getirdiler. Başkan Karakuş, bu taleplerin her birinin detaylı bir şekilde ele alınarak Gaziantep Milletvekillerine iletileceğini ve takibinin yapılacağını ifade etti.
Vatandaşlardan teşekkür
TOKİ sakinleri, taleplerinin dikkate alınmasından ve yerinde incelemeler yapılmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Başkan Yakup Karakuş’a teşekkür etti. Başkan Karakuş ve beraberindeki heyet, ziyaretin ardından mahalleden ayrıldı.