REFORM HABER - Turkcell Kadınlar Futbol Süper Ligi 2021-2022 sezonunun şampiyonu olan ve ülkemizi Avrupa'da temsil edecek olan Gaziantep ALGSPOR, transferde düğmeye bastı.

İlk olarak iç transferde bir çok oyuncusuyla sözleşme yenileyen Gaziantep ALGSPOR, dış transferde atağa kalktı ve orta saha oyuncusu Kongolu Marlene Kasaj'ı kadrosuna kattı.

Kulüp Başkanı Ali Gözcü, uzun süredir takip ettikleri Kasaj'ı transfer ettiklerini belirterek, takıma katkı sağlayacağına inandıklarını söyledi. Ağustos ayında kadınlar şampiyonlar ligindeki ilk maçlarına çıkacak olan ve önümüzdeki haftalarda yeni sezonun startını verecek olan sarı-grili takımda transfer çalışmaları da aralıksız sürüyor.

Dış transferde ilk olarak Kongolu Kasaj'a imza attıran Gaziantep ALGSPOR''da imzaların devam edeceği bildirildi. Kongolu oyuncu ise Türkiye'nin büyük ve iddialı kulübüne geldiğini belirterek, takımın başarısı için elinden geleni yapacağının sözünü verdi.

SÖZLEŞME 1 YILLIK

Gaziantep ALGSPOR Kulübü Başkanı Ali Gözcü, fazla vakitlerinin bulunmadığını belirterek, "Bir an önce transferlerimizi bitirmek istiyoruz. İç transferde hocamızın raporu doğrultusunda oyuncularımızla sözleşme yeniledik. Dış transferde ise ilk olarak Kongolu Marlene Kasaj'ı kadromuza kattık. Başarılı bir oyuncuyu transfer ettik, takımımıza katkı saglayacağına inanıyoruz. Yeni sezon çalışmaları öncesi transferlerimizin büyük bir bölümünü bitirip şampiyonlar ligine eksiksiz gitmek istiyoruz" diye konuştu.