Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Oyuncu Bige Önal, Etiler'deki bir mekanda görüntülendi. İş görüşmesi öncesinde kahve içmeye geldiğini söyleyen Önal, "Arkadaşlarımla yemek yedik. Şimdi bir iş görüşmesine gidiyorum. O yüzden çok durmayacağım, bugün için kusuruma bakmayın" dedi.

"HASSAS BİR DÖNEMDEYİZ"

7 yıldır aşk yaşadığı Aras Bulut İynemli ile geçtiğimiz haftalarda ayrılık kararı alan ve ardından evlerini de ayıran Önal, muhabirlerin konuyla alakalı sorularına yanıt verdi.

Ünlü oyuncu, "Ayrıldık, hassas bir dönemdeyiz. Sizden de rica ediyorum; her zaman benim için çok önemli bir kişi... Ama olmadı, anlaşamadık" açıklamasında bulundu.

DOSTANE AYRILIK

Aras Bulut İynemli-Bige Önal çifti, ilişkilerini yeniden sonlandırmıştı. İkili, önceki yaz kısa bir ayrılık süreci yaşadıktan sonra aşklarına bir şans daha vermişti. Ancak ikiliden yine ayrılık haberi gelmişti.

İddia edildiği gibi; çiftin tartışma nedeniyle ayrılmadığı aksine ilişkilerini dostça sonlandırdığı öğrenilmişti.

"PEK YAN YANA GELEMİYORUZ"

Bige Önal, geçtiğimiz mart ayında ilişkisiyle ilgili, "Her şey yolunda, gayet iyiyiz. Bildiğiniz gibi işlerimiz farklı. O yüzden pek yan yana gelemiyoruz. Biz de çok vakit geçiremiyoruz." ifadelerini kullanmıştı.