Göreve geldiği günden itibaren makam kapısını ardına kadar tüm hemşerilerine açan Belediye Başkanı Mehmet Sarı, toplumun her kesiminden vatandaşları makamında ağırlamayı sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde ziyaret ettiği Kocatepe İlk ve Ortaokulu öğrencilerini Belediyeye davet eden Başkan Sarı’nın davetini geri çeviremeyen öğrenciler, bugün okul idaresi ve öğretmenleriyle birlikte Nizip Belediyesi’ne geldiler.

İlçe Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar ile birlikte misafirlerini karşılayan Başkan Sarı, misafirleriyle birlikte öğle yemeği yedi. Yemek programın ardından öğrencileri makamında ağırlayan Sarı, öğrencilerle sohbet ederek hem belediye hizmetleri hem eğitime hem de spor ve sporculara yönelik verilen hizmetlerle ilgili bilgi verdi.

Öğrencilerin sorduğu sorulara da cevap veren Başkan Sarı, ‘’Biz geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimiz için çalışmaya onlara faydalı hizmetler üretmeye devam edeceğiz Nizip Belediyesi her alanda vatandaşının emrinde ve hizmetindedir’’ dedi.

Çeşitli hediyelerin takdim edildiği ziyaret, günün anısına çekilen fotoğrafının ardından sona erdi.

Başkanımız Mehmet Sarı, Kaymakamımız Oğuz Alp Çağlar ile birlikte Kocatepe İlk ve Ortaokulu öğrencilerini belediyemizde misafir etti.