Eski Goldman Sachs yöneticisi Raoul Pal tarafından yapılan açıklamalara göre bazı kripto para projeleri tahmin edilenden çok daha fazla yükselecek. Böylece kullanıcılara bir miktar daha fazla kazandırması bekleniyor. Onun en çok yükseliş beklediği kripto paralar aslında herkes tarafından biliniyor.

Real Vision ve Global Macro Investor’ın kurucuları arasında yer alan Raoul Pal, önemli bir kripto para birimine yatırım yaptığını söyledi. Kendisi şu anda ADA coin yatırımcısı. Buraya yüklü miktarda para aktaran ünlü ekonomist gelecek konusunda son derece umutlu.

Cardano (ADA) Coin İncelemesi • Kripto Maymunu

Ciddi bir yükseliş beklenen bir diğer kripto para birimi ise CHZ ve RLY. Türkiye’de çok fazla yatırımcısının olması bilinir olduğunu gösteriyor. Özellikle taraftar tokenleri ile gündeme gelen bu dijital varlık piyasa ile uyumlu bir hareket sergiliyor. Bazen yeni kulüp sözleşmeleri ile birlikte önemli yükselişler yakalayabiliyor. Bu 3 altcoin roket için bekliyor.

CHZ Coin: CHZ Nasıl ve Nereden Alınır? | ListeList.com

Şu an itibarıyla ADA 2,24 dolar üzerinden borsalarda işlem görüyor. CHZ ve RLY içinse oldukça kritik bir süreçten geçiyoruz. Kripto paraların özellikle son çeyrekte güçlü bir yükseliş yakalaması bekleniyor.

Not: Yukarıdakilerin hiçbirisi yatırım tavsiyesi değildir.