REFORM HABER- 2021-2022 kış sezonu öncesi Gaziantep Mahrukatçılar Esnaf Odası Başkanı Müslüm Keklik, açıklamalarda bulundu.

Başkan Keklik “Bu yıl Sibirya ve Güney Afrika’daki kömür fiyatlarındaki küresel artıştan dolayı fiyatlar, geçen yıldan yaklaşık yüzde seksen oranında zam görmüştür.” Fiyat artışı sebebiyle kaçak ve korsan satıcıların tuzağına dikkat çeken Keklik “ Sosyal medya üzerinden satış yapanlara ve şehir merkezindeki yazıhanesinde GMO 2021 logosu bulunmayanlara itibar edilmemelidir. ” şeklinde konuştu.

TANIMADIĞINIZ KİŞİLERDEN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN!

Kış aylarında yaşanacak olası sorunlara da değinen başkan Müslüm KEKLİK “ Tüketicilerden istirhamımız, kış ortasında sorun yaşamamak adına satış sonrası ulaşabilecekleri bildik-tanıdık esnaflardan alışveriş yapmaları yönündedir. ” dedi. Başkan Keklik, “Mağduriyet yaşayan tüketicilerin sorunlarına oda olarak çözüm bulunabilmesi adına satın aldıkları ürünün faturasını istemelerini rica ediyoruz. Faturasız yapılan alışverişlerde oda olarak tüketicinin yaşayacağı mağduriyeti çözme imkanımız olmadığı gibi sorumluluğunu da almamız mümkün değildir. “ diye konuştu.