Daha önce de GSO’dan ödül kazanan Köksan Pet ve Plastik Ambalaj başarılarına bir yenisini daha ekleyerek plaket ile ödüllendirildi. Özellikle pet, plastik ambalaj ihracatında ki başarılarının ardında çok ciddi bir emek ve ekip çalışması olduğunu belirten Köksan Pet ve Plastik Ambalaj Yönetim Kurulu Başkanı Asım Kökoğlu, “Sektördeki ve ihracattaki başarımızın en önemli sebebi üreticilerimizin gayreti ve çalışanlarımızın emekleridir. Bizler şirket olarak bu ödülü de diğer aldığımız ödüllerde olduğu gibi çalışanlarımız ve üretenlerimiz adına aldık. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

DEV FİRMALARIN TEDARİKÇİSİ

Merkezi Gaziantep Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Köksan, su ve gazlı-gazsız içecek üreticilerine yönelik ambalaj üretimi yapıyor. Temelleri 50 yıl önce Asım Kökoğlu tarafından atılan Köksan’ın Sakarya Hendek’te de üretim tesisleri bulunuyor. Köksan, ABD ve Avrupa ülkeleri başta olmak üzere 80’in üzerindeki ülkeye ihracat yapıyor. Sektöründe Türkiye’nin gururu olan Köksan, Nestle, Coca Cola, Pepsi, Danone, Sab Miller gibi birçok dev gıda firmasının onaylı tedarikçisi konumunda bulunuyor.

ÜRETMEKTEN BAŞKA ÇAREMİZ YOK

Köksan A.Ş: Yönetim Kurulu Başkanı Asım Kökoğlu, daha güçlü bir ekonomi için yatırım, üretim, istihdam ve ihracatı artırmaya devam edeceklerini söyledi. Kökoğlu, “Devletimizin daha güçlü, insanlarımızın daha mutlu olabilmesi için üretmekten başka çaremiz yok. Çalışacağız, üreteceğiz ve ülkemizin her alanda daha da güçlenmesini sağlayacak. Biz Türkiye’nin geleceğine inanıyoruz. Bu nedenle de sürekli yeni yatırımlarla ülke ekonomisine katkı sağlamaya gayret gösteriyoruz. Ekonomideki sıkıntıların geçici olduğunu ve önümüzdeki yılın toparlanma yılı olacağını düşünüyoruz.”