REFORM HABER-  Gaziantep’in Oğuzeli ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, “Narelim” markasıyla 2 yıldır tesiste üretim yapıldığı söyledi. Nar ekşisi üretiminin 5 yıllık bir hayal olduğunu ifade eden Kılıç, “5 yıldan bu yana üzerinde çalışıyorum ama faaliyete geçeli 2 yıl oldu. 2 yıldan beri biz bu atölyede bölgede yetişen tarımsal ürünlerin üretimini yapıyoruz” dedi.

Oğuzeli’ndeki tarımsal ürünlerin organik olduğuna da dikkat çeken Başkan Kılıç, “Narelim markası tescilli bir markadır. İlçemizdeki tarımsal ürünler organik tarım ürünleridir” diye konuştu.

“Nar atölyemiz var ve burada nar tesisi, kurutmalık tesisi olmak üzere tarhanamızdan, pul biberimizden, kurutmalığımızdan, kuru sebze ve meyve üretilmesinden tutunda nar ekşisine kadar birçok işlevi gören bir atölye” diyen Başkan Kılıç, şöyle dedi: “İlçemizdeki satış mağazasının ardından il merkezinde de açmayı düşünüyoruz.”

“Seçkin mağazalar istiyor”

Büyük marketlerin de bu nar ekşisini kendilerinden talep ettiklerini de aktaran Oğuzeli Belediye Başkanı Kılıç, “Türkiye’nin en seçkin mağazaları istiyor bizde bizim ismimizi kullanırsanız veririz dedik ve şimdi o görüşmelerimiz devam ediyor” şeklinde konuştu.