Son zamanlarda istifalar, devam kararları derken Gaziantep FK çalkantılı günler yaşıyor. Bu dönemde gerek bazı yöneticilerin, gerekse de CEO Erhan Yüksek’in takımdan ayrılması hakkında Erol Bulut ile devam kararından dolayı olabileceği gibi Yeni Futbol Yasasından da kaynaklı olabileceği dedikoduları çıktı. Bana soracak olursanız yeni futbol yasası. En nihayetinde klubün CEO’su teknik adamdan memnun değilse onu gönderecek yerine daha iyi bir teknik adam getirecek güçtedir diye düşünüyorum. 

Acaba tam tersi de olabilir mi?

Tabi bunlrın hepsi sesli düşünce. Çıkıp bir basın toplantısı yapılırsa herşey açığa kavuşur. 

Lig bittikten sonra yönetimdekilerin kesinlikle gözden geçirilmesi gerekiyor. Sadece iş adamları ile bu yola devam edilirse gelecek sene küme düşme adaylarından en kuvvetli takımlarından biri olur Gaziantep FK. Sadece para ile yönetilmez bir takım. Futboldan anlayan insanların yönetimin içinde olması, takımın, yönetimin ve bir kulüp olarak Gaziantep FK’nın taraftar ile artık  bir olması gerekiyor. Kabul edelim ki bu olgu malesef Gaziantep FK’da oluşmadı. Sadece büyük maçlarda stadın dolması ile taraftrlık olmayacağı gibi, sadece taraftarı maça çağırmak ile yöneticilik, sadece işine gelince taraftara sığınmak da futbolculuk veya hocalık olmadığı bilinmeli. 

Bir önceki yazımda belirttiğim gibi Erol Bulut ile devam edilmemesi gerektiğine inananlardanım. Bu benim haklı olduğum anlamına gelmiyor elbette sadece düşünce. Fakat gelinen noktada yönetim Erol Bulut ile devam etme kararını aldı. Nacizane tavsiyem en azından bu sene yapılan hatalardan ders çıkararak planlı bir sezon geçirilmesi olacaktır.

Bir kaç haftadır teknik detaylardan kaçınıyorum. Gerçekten bu gibi durumlarda bizler için de maçı yazmak kolay değil. Çünkü içinde bulunulan durumda futboldan bahsetmek biraz zor oluyor. Takıldığım tek bir nokta var sadece. Maçtan sonra sayın Erol Bulut ‘’80. dakikadan sonra oyuna soktuğumuz arkadaşlarımızdan katkıyı göremedik. Bu da hoca olarak bana yazar. " dedi. Bende diyorum ki bugüne kadar kendisinde en ufak bir  hata görmeyen Erol Bulut 37.haftada kendisine bu haksızlığı yapmasın. Bilakis bu da hoca olarak ona yazmasın onu da bize yazsın…