Gaziantep FK ve Demir Grup Sivasspor yarın saat 13.30'da Kalyon Stadyumu'nda Cihan Aydın hakemliğinde karşı karşıya gelecek. 

Gaziantep FK, Süper Lig'in 18 haftalık periyodunda 4 galibiyet, 7 beraberlik ve 7 mağlubiyet yaşayarak 19 puanı buldu. Çıktığı maçlarda ise rakip kaleye 24 gol attı ancak kendi kalesinde de 26 gole engel olamadı.

Son 14 maçta 1 galibiyet

Süper Ligin 4. haftasında evinde Fraport TAV Antalyaspor'u 5-2 yenen Gaziantep FK, devam eden haftalarda çıktığı 14 maçta sadece 1 galibiyet aldı.

Kırmızı-siyahlı ekip, bu maçlardan sadece ligin 10. haftasında deplasmanda Arabam.com Konyaspor'u 1-0 mağlup etmeyi başardı. Diğer maçlardan ise 7 mağlubiyet ve 6 beraberlik aldı.

Sivasspor ile 8. karşılaşma

Spor Toto Süper Lig'de 4. sezonunu geçiren Güneydoğu temsilcisi, Sivas temsilcisi ile şimdiye kadar 7 maçta karşı karşıya geldi. Her iki takım bu maçlardan 2'şer galibiyet aldı. 3 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Sivas temsilcisini evinde 3 kez ağırlayan Gaziantep ekibi, bu maçlardan ikisini 5-1'lik skorla kazandı, bir maçtan ise 1-0 yenilgiyle ayrıldı.

Kırmızı-siyahlı ekip, son 3 maçtır Sivas temsilcisine yenilmiyor.

İki oyuncu kart sınırında

Gaziantep FK'de Günay Güvenç ve Figueiredo'nun 3 sarı kartı bulunuyor.

Güvenç ve Figueiredo, bu karşılaşmada sarı kart görmeleri halinde ligin 21. haftasında deplasmanda oynanacak MKE Ankaragücü karşılaşmasında yer alamayacaklar.

Ev sahibi ekipte sakatlığı bulunan Abdülkadir Bardakçı ile kart cezalısı Angelo Sagal bu maçta forma giyemeyecek.