Akınal'ın istifasının ardından Organize Sanayi Bölgesinin önemli isimlerinden olan ve İkizceli İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı inşaat mühendisi Bahadır İkizceli, Gaziantep Futbol Kulübü'nün sahipsiz kalmayacağını ve gereken her türlü desteği vermeye hazır olduğunu söyledi.

Bunun üzerine İkizceli Vali Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile görüşme yaparak göreve talip olduğunu ve destek olunması halinde başkanlığı yapabileceğini söylediği öğrenildi.


KULÜBÜN BORÇLARINI RAPORLADI


Her türlü maddi-manevi imkanlarıyla başkanlığa hazır olduğunu belirten İkizceli, yanındaki ekibiyle birlikte Gaziantep FK tesislerine giderek hesapları inceledi. Kulübün ne kadar borcu olduğu ve neler yapılması gerektiği konusunda rapor alan İkizceli, başkanlık için şehrin ileri gelenleriyle tekrar toplantı yapıp karar verecek.


YÖNETİMDE SPORUN İÇİNDEN ÖNEMLİ İSİMLER OLACAK


İkizceli'nin kulübün yönetiminde bazı önemli isimlere de yer vermesi bekleniyor. Bahadır İkizceli'nin yanında sporun içinden gelen önemli isimlerin de elini taşın altına koymaya hazır olduğu belirtildi. Gaziantep FK'daki başkanlık krizinin bir kaç gün içerisinde kesin sonuca varılması bekleniyor. İkizceli kulübün mali tablosunu da göz önünde bulundurarak kararını 1-2 gün içinde verecek.