REFORM HABER - Gaziantep'in Nizip ilçesi Salkım Mahallesi'nde çıktığı elektrik direğinde akıma kapılan ve dakikalarca elektirik direğinde asılı kalan işçi, yaşam mücadelesi veriyor.

Edinilen bilgilere göre, elektrik işçisi Hasan Işık (21), Nizip ilçesine bağlı Salkım Mahallesi'nde bir çiftliğe elektirik hattı bağlamak için elektrik direğine çıktı. Bu sırada elektrik akımına kapılan Işık'ın elektrik direğinde asılı halde gören vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine 112 sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Elektrik direğinde akıma kapılan işçi tam 45 dakika asılı kaldı.

Olay yerine gelen  belediye ekibince direkten indirilen Hasan Işık'a olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından 25 Aralık Devlet Hastanesi yanık tedavi merkezine nakledildi. Yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden ve hayati tehlikesi devem eden işçinin hayata tutunmak için sağlık görevlilerinin çaba sarf ettikleri ve jandarma ekiplerinin olayla ilgili soruşturma başlattıkları öğrenildi.