REFORM HABER - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, pandemi nedeniyle uygulanan tam kapanma sürecinde Anneler Günü’nde sosyal medya üzerinden sorulan sorulara doğru cevap veren anneler arasından çekilen kura sonrası, isimleri çıkan annelere bisiklet ve temizlik robotu hediye etti.

"Vatandaşlarımız için çalışıyoruz."

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak adına çalışmalar yaptıklarını belirterek, “Anneler Günü’nde annelerimize ne hediye verelim diye düşündükten sonra en fazla gündemde olan robot ve bisiklet hediye edelim dedik. Şahinbey Belediyesi olarak, halk ile iç içe olan bir belediyeyiz. Vatandaşımızın ihtiyaçları doğrultusunda, günlük hayatlarını kolaylaştırmak adına çalışmalar yapıyoruz. Geçen yıl 10.000, bu yıl da 10.000 olmak üzere toplamda 20.000 bisiklet dağıttık. Amacımız; her genci hayali olan bisiklet sahibi yapmak ve spora teşvik etmek. Çiftçilerimize arpa-buğday, gübre, fide, zeytin-fıstık fidanı, küçükbaş-büyükbaş hayvan dağıtımı yaparak onlara destek veriyoruz. Şahinbey'imizin gelişmesi anlamında birçok alanda önemli projeler yapıyoruz. Önemli olan vatandaşımızın kaliteli yaşam alanlarına sahip olması. Bu vesile ile bir kez daha annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, hediyelerinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, daha sonra yarışmayı kazanan vatandaşlarla soru cevap şeklinde sohbet etti.

"Başkanımızın çalışmalarından memnunuz."

Anneler Günü’nde sosyal medya üzerinden sorulara doğru cevap veren ve kurada isimleri çıkan vatandaşlar verilen hediyeden dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederek, “Şahinbey Belediye Başkanı'mız Mehmet Tahmazoğlu ve ekibinin çalışmalarından memnunuz. Şahinbey'in çehresi, başkanımızın çalışmaları ile değişti. Allah kendisinden razı olsun” diye konuştular.