Şahinbey Belediyesi, şehrin trafiğini rahatlatmak ve ulaşımı kolaylaştırmak adına Boğaziçi Bulvarı ikinci etap çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşın ulaşımı kolaylaştırmak ve şehrin trafik yükünü hafifletmek amacıyla daha önce Hoşgör Meydanı’nı İnönü Caddesine bağlayan Boğaziçi Bulvarı 1. etap çalışmasını tamamlayarak vatandaşın hizmetine sunmuştu. Başkan Mehmet Tahmazoğlu Boğaziçi Bulvarı ikinci etap çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, şehrin trafiğini rahatlatacak olan Boğaziçi Bulvarı ikinci etap çalışmalarının devam ettiğini belirterek “Şehrimizin trafik problemlerini çözmek ve çarpık yapıları düzenlemek amacıyla kentsel dönüşüm çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam ediyor. Boğaziçi Bulvarı ikinci etap çalışmamız Ahmet Çelebi Bulvarı’ndan, Kılınçoğlu ve Aydınbaba mahallelerinden geçecek ve Özdemirbey Caddesi’ne birleşecek olan Boğaziçi Bulvarı’nın ikinci etap çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor. İnşallah bu yolumuzu da hızlı bir şekilde tamamlayarak Gaziantep’imizin ve Şahinbeyimizin hizmetine sunmuş olacağız ” dedi.