DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın ilk mitingini Gaziantep’te yaparak, seçim startını vermesinin ardından DEVA Partisi Gaziantep İl ve İlçe Teşkilatları saha çalışmalarına hız verdi.  

Mahallelere inen DEVA Partisi, sokak sokak dolaşarak esnafa ve vatandaşlara DEVA Partisini anlatıyor, sorunları dinleyerek, çözüm önerilerini sıralıyor.

Kent genelinde halk kitleleri üzerinde bir etki oluşturmaya başlayan DEVA Partisi’nin bu çalışmaları, vatandaşlardan da olumu karşılık aldı.

DEVA’yı duymayan kalmayacak


DEVA Partisi’nin kentteki yeni durağı Onkoloji Bölgesi’nde bulunan Beştepe Mahallesi oldu. Vatandaş ve esnaf ile bir araya gelen DEVA Yönetimi, sorunları dinledi.

Saha çalışmalarının ardından açıklamalarda bulunan DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı Av. Ertuğrul Kaya, ‘’ Esnafın dediğine göre Beştepe Mahallesi-Onkoloji Bölgesi’ne bugüne kadar uğrayan bir siyasi parti olmamış. Vatandaşlarımızla kurduğumuz birebir iletişimle Gaziantep’te siyasi alışkanlıkları değiştiriyoruz. Vatandaşlarımıza DEVA’yı anlatmaya devam ediyoruz. DEVA’yı bilmeyen duymayan kalmayacak’’ dedi.