REFORM  HABER- Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği (GAİMDER) Başkan Adayı Bora Kanevetçi ve beraberindeki heyet Reform Medya Grubuna bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan Kanevetçi,  izleyecekleri yol ve projelerden bahsetti. 

"Sorunların üzerine gideceğiz"

Kanevetçi, “Derneğimizin bu saygınlığını korumak için mücadele edeceğiz. Mevcut Başkan ve yönetimin yanı sıra Derneğin kuruluşundan bugüne kadar emek veren herkese yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Derneğimizin kurumsal yapısını güçlendirerek çıtayı daha yukarı çıkarmayı hedefliyoruz. Katılımcılığı sağlayarak birlikte yöneteceğiz. Ekip ruhu içerisinde hizmetler üreteceğiz. Projelerimizle sektörümüzün çözümleri noktasında çalışmalar yapacağız. Çalışma gruplarımızla sorunların üzerine ciddi bir şekilde gitmek istiyoruz” dedi.

Derneklerine kayıtlı bin 200’ü aşkın üyeleri olduğunu hatırlatan Kanevetçi, bir o kadar da kayıtlı olmayan müteahhit olduğunu paylaştı. 

Reform Medya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Atay ise, GAİMDER adayı Kanevetçi'ye başarıla dileyerek, basının rolü ve önemive vurgu yaptı. Gaziantep gündemine dair devam eden ziyaret, çektirilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.