Bıçaklı saldırı olayı Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Bozoklar mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre Yusuf P. ve Emine P. çiftinin boşanma aşamasında tarafları bir araya getirerek barıştırmak isteyen Bozoklar mahalle muhtarı Kemal Özpay bacağından aldığı bıçak darbesiyle yaralanarak Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma hastanesi acil servisinde tedavi altına alındı. 


www.reformhaber.com haber merkezinin edindiği bilgilere göre, Bozoklar mahalle muhtarı Kemal Özpay'ın yegeni olan Emine P. Kocası Yusuf P. ile sürekli aile içi tartışmalar yaşayınca  araya giren mahalle muhtarı tarafları barıştırmak istedi. Evliliklerinin devam etmesi yönünde çaba sarf eden Mahalle muhtarı bu sabah yeğeninin kocası ve ağabeyi Abdullah P. tarafından kendisine saldırı yapıldığı ve bacağından bıçaklandığını iddia etti. 

Saldırıya uğrayan Bozoklar mahalle muhtarı Kemal Özpay'ın tedavisinin devam ettiği ve hayati tehlikesinin bulunmadığını ve taraflardan şikayetci olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.