REFORM HABER - Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi Osmangazi mahallesinde bulunan Prıme Mall AVM alışveriş merkezinin bulunduğu cadde üzerindeki  gece kulübünde iki grup arasında sözlü tartışmayla başlayan kavgada silahlar konuştu.

Tabancalardan çıkan karşılıklı kurşunlara hedef olan 2'si ağır olamak üzere ilk belirlemelere göre 4 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Bölgede silah seslerinin yükselmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeyi ablukaya alan güvenlik güçleri ünlü caddenin giriş ve çıkışlarını trafik ve yayaya kapattı.

Edinilen bilgiye göre;  tartışma bir kişinin gece kulübünü arayıp rezervasyon yaptırması üzerine başladı. Mekan yetkilisinden 'yerimiz' hiç yer yok ' tamamen dolu cevabını alan şahıs, adamları ile mekana geldi. Gece kulübünde başlayıp daha sonra cadde üzerinde devam eden iki grup arasındaki silahlı çatışma sonrasında gerginliklerin devam ettiği öğrenildi.

Gece kulübünde başlayan ve caddeye taşan silahlı çatışmada yaralanan 2'si ağır olamak üzere toplam 4 kişi Gaziantep Üniversitesi ve Şehitkamil devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Öte yandan ismini açıklamak istemeyen bir görgü tanığı, ''Yeni mezun Tıp fakültesi mezun doktorlarının eğlencesi vardi. Benim çocukta ordaydi. Vurulanların biri bugün mezun olan Erdem diye suçsuz günahsız bir genç. Mekanda gerginlik yaşanmış iki grup arasında. Tokat atılmış galiba.  Bir anda içeri giren bir kişi herkese ateş açmış'' dedi.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi. (reformhaber özel)