REFORM HABER Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi Osmangazi mahallesinde bulunan Prıme Mall AVM alışveriş merkezinin bulunduğu cadde üzerindeki  gece kulübünde iki grup arasında sözlü tartışmayla başlayan kavgada silahlar konuştu.

Gaziantep’te Prımemall AVM’deki Jolly Joker gece kulübüne rezervasyonsuz geldiği için içeriye alınmayan bir grup silahla dehşet saçtı. 
 Rezervasyonları olmadığı için görevliler tarafından içeriye alınmayan kişiler tartışmanın dozunun yükselmesiyle silahlarına davrandı.

Taşkınlık çıkaran kişilerin kulüpte rastgele ateş açmasıyla mermilerin hedefi olan Emirhan A. (19) ile Emin G. (25) ağır yaralanırken Mehmet P. (25) ile bir kişi hafif yaralandı.

Kulüpte eğlendiği esnada silah seslerinin artarda gelmesiyle büyük korku yaşayan müşteriler panikle kendilerini dışarı attı.

Öte yandan ismini açıklamak istemeyen bir görgü tanığı, ''Yeni mezun Tıp fakültesi mezun doktorlarının eğlencesi vardi. Benim çocukta ordaydi. Vurulanların biri bugün mezun olan Erdem diye suçsuz günahsız bir genç. Mekanda gerginlik yaşanmış iki grup arasında. Tokat atılmış galiba.  Bir anda içeri giren bir kişi herkese ateş açmış'' dedi.

  Eğlenirken kurşunların hedefi oldular

112 Acil Çağrı Merkezine gelen ihbar üzerine AVM’ye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Emirhan A. ile Emin G.’yi ambulansla GAÜN Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesine, hafif yaralı Mehmet P. ile diğer bir kişiyi ise Şehitkamil Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Emirhan A. ile Emin G.’nin hayati risklerinin devam ettiği öğrenildi.
Olay yerine sevk edilen polis ekipleri AVM’de geniş kapsamlı güvenlik önlemi aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri silahla gece kulübündeki müşterilerin üzerine kurşun yağdıran kişi ya da kişileri yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.