Gaziantep Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde 2022 yılının ilk bebeğine Sağlık İl Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki'nin adını Mutlu Poyraz ismi verildi.
Gaziantep'te 2022 yılının ilk bebeği Mutlu Poyraz oldu. Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları  Hastanesinde Rukiye ve Şahin Özdek çiftinin saat 00.01’de normal doğumla 3500 gram ağırlığında sağlıklı olarak bir erkek bebek dünyaya getirdi. Üçüncü bebeklerine ‘Mutlu Poyraz’ ismini veren Şahin Özdek, “Çok mutluyuz. Her doğan çocuk, inşallah güzellikler içerisinde yaşasın, güzelliklerde bulunsun diye umut ediyoruz. Sıkıntılı bir yıl geçirdik. İnşallah 2022 yılı, bütün çocuklara ve bütün insanlık alemine hayırlar getirir. Herkesin rahat, huzurlu ve mutlu yaşadığı bir yıl olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Doğumdan sonra hastaneye gelen Gaziantep Valisi Davut Gül ve İl Sağlık Müdürü Dr.Ümit Mutlu Tiryaki Özdek çiftini ziyaret ettiler. Vali Gül  “Gece gündüz demeden görevlerini ifa eden sağlık çalışanlarımızın ve vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyor ‘Mutlu Poyraz’ bebeğe ve ailesine sağlıklı bir ömür diliyorum” dedi.