REFORM HABER- 23 Mart’ta gerçekleştirilecek MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanlığı 24. Olağan Kongresi’ne tek aday olarak giren Fedaioğlu’nun geçmişi iş dünyasındaki ve siyaset arenasındaki başarıları ile parlıyor.

İŞ VE SİYASET CAMİASININ BAŞARILI İSMİ FEDAİOĞLU

Dünyanın ve Türkiye’nin en önemli işadamları derneklerinden biri olan MÜSİAD (Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği) Gaziantep Şubesi 23 Mart’ta 24. Olağan Kongresi’ni MÜSİAD Gaziantep Şube Binası’nda gerçekleştirecek. Kongre öncesi MÜSİAD’da mevcut başkan Mehmet Çelenk yeniden aday olmazken MÜSİAD Genel Merkezi’nin de oluru ile Gaziantep Şube Başkanlığı’na Fatih Muhaddis Fedaioğlu aday gösterildi. www.memohaber.com’un aldığı özel kulis bilgilerine göre MÜSİAD Gaziantep Şubesi Fatih Fedaioğlu’nun tek aday olarak girdiği kongreye MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan da katılacak. MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Adayı Fatih Muhaddis Fedaioğlu daha önce Ak Parti kadim il başkanı Ökkeş Eruslu döneminde ve mevcut AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci’nin önceki dönem başkanlığı sürecinde il yönetiminde aktif görevler almış ve başarılı işlere imza atmıştı. Fedaioğlu ayrıca AK Parti Gaziantep’ten milletvekili aday adayı da olmuştu. Siyasetteki başarısının yanı sıra Gaziantep Fedaioğlu Unları firmasının yönetim kurulu başkanlığını başarı ile yürüten Fatih Muhaddis Fedaioğlu iş dünyasında da adından başarı ile söz ettirmiş biri olarak dikkat çekiyor.

DÜNYANIN EN ÖNEMLİ İŞADAMLARI DERNEĞİNDEN BİRİ

Gaziantep’te iş ve siyaset dünyasındaki başarısı ile adından söz ettiren Fatih Muhaddis Fedaioğlu, dünya genelinde 95 farklı ülkede 225 noktayla; Dünya genelinde ise 11 bini aşan üye 60 bine yakın işletmeyi temsil eden MÜSİAD’ın Gaziantep Şube Başkanlığı’na aday gösterildi. Türkiye’de 1990 yılında faaliyetlerine bir sivil toplum kuruluşu olarak başlayan ve iş dünyasının nabzını tutarak iş dünyasına çeşitli alanlarda büyük hizmetler sunan MÜSİAD kamu yararına faaliyet gösteren bir dernek olarak dünyanın çeşitli ülkelerinde ve Türkiye’nin her noktasında hizmetlerine devam ediyor. Böylesine önemli bir derneğin başkanlığına ise Fatih Fedaioğlu’nun başkan adayı olarak gösterilmesi oldukça yerinde bir karar olarak değerlendirildi.

İŞ DÜNYASI FEDAİOĞLU’NU İSTİYOR

Gaziantep’in sevilen işadamlarından ve siyaset alanında da başarılı işlere imza atan Fatih Muhaddis Fedaioğlu MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanlığı’na tek aday olarak hazırlanırken Fedaioğlu’nun MÜSİAD Gaziantep Şube Başkan Yardımcılığı görevini de uzun süreden beri yürütüyor olması bu alanda da tecrübe ile dolu olduğunu ortaya koyuyor. İş dünyası da Fedaioğlu’nun  MÜSİAD Şube Başkanlığı’na aday gösterilmesinden oldukça memnun iken Fedaioğlu’nun MÜSİAD’ı iyi bir şekilde temsil ederken iş dünyasına da büyük katkılar sunacak donanım ve tecrübede olduğu dile getiriliyor.

FEDAİOĞLU KİMDİR?

1 Ocak 1970 tarihinde Gaziantep’te dünyaya gelen Fatih Muhaddis Fedaioğlu, lisans eğitimini ABD’nin Kaliforniya Eyaleti’ndeki San Francisco  Üniversitesi Mac Laren School of Business’de Finans Bölümü’nde burslu olarak tamamladı. 1999 yılından bu yana Fedaioğlu Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nde iş faaliyetlerini yürüten Fedaioğlu, Gaziantep Sanayi Odası, Gaziantep Ticaret Odası, Gaziantep Ticaret Borsası, Güneydoğu Un Sanayicileri Derneği ve Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu üyesidir. AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı’nda uzun süre çeşitli görevler yürüten Fedaioğlu, 2011 yılındaki genel seçimlerde AK Parti Gaziantep milletvekili aday adayı olmuştur. Üst düzeyde İngilizce bilen Fedaioğlu evli ve 2 çocuk babasıdır. 2011 yılından bu yana MÜSİAD Gaziantep Şubesi’nde üye olan Fedaioğlu MÜSİAD Gaziantep Şubesi’nde genel sekreterlik ve başkan yardımcılıkları görevinde bulunmuş olup halen başkan yardımcılığı görevine devam etmektedir.