Yaklaşan Gaziantep Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı seçimleri öncesi heyecan dorukta. Yaklaşık 30 yıldır Oda Başkanlığını yürüten Ömer Küsbeoğlu’na karşı Servis İşletmecileri Odası Başkanı İsmet Özcan adaylığını açıkladı. Başkan Özcan’ın adaylığını açıklamasıyla birlikte seçim yarışı kızıştı. Seçimde adı daha çok öne çıkan İsmet Özcan, seçimin favorisi olarak görülüyor.

Küsbeoğlu çekilecek mi?

Servisçiler Odası Başkanı İsmet Özcan, bir önceki GESOB seçimlerinde başkanlığı 12 oyla kaybetmişti. Özcan’ın adaylığı esnaflar arasında büyük heyecan yaratırken uzun süredir Başkanlık yapan Ömer Küsbeoğlu’nun adaylıktan çekileceği iddiaları kulislerde dolaşıyor.

“Sorunları ve istekleri biliyoruz”

Adaylığını yazılı açıklamayla duyuran İsmet Özcan, “Sayın Başkanlarım, Odalarımızın Yönetim Kurulu Üyeleri, Esnaf Kardeşlerim, Dostlarım, Tüm sektörlerdeki esnaflarımızın sorunlarını ve isteklerini biliyoruz. Esnaflarımızın sorunlarını çözmek, esnaflarımıza ve şehrimize hayırlı hizmetler yapmak, birlik beraberliği sağlamak, esnaflarımızı yönetime ortak etmek için ekibimizle birlikte dersimize dört yıl çalıştık. Tüm esnaflarımızın sorunlarını oda başkanlarımızla ve esnaflarımızla  görüşerek tek tek tespit ettik.
Ekibimiz ve projelerimiz hazır. Sorunlarımızı çözmek, birliğimizi beraberliğimizi güçlendirmek, esnaflarımızla Birliğimizi beraber yönetmek için Allah nasip ederse mayıs ayında yapılacak olan Gaziantep Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığına adayız. Ekibimiz ve projelerimiz hazır. İlerdeki günlerde hem projelerimizi hem de ekibimizi açıklayacağız” ifadelerini kullandı.