Sosyal medyada paylaşımları son hızıyla devam ediyor. Sosyal medya kullanıcıları 20'li yaşlarını gösteren fotoğrafları takipçileri ile paylaşıyor. Bu kervanın en ilgi gören kesimi ise yine her zaman olduğu gibi ünlüler.

Peki, şehrimizin Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in 20'li yaşlarını merak ediyor musunuz?

Başkan Şahin 20'li yaşlarda üniversite öğrencisi iken TRT'nin gençlerin siyaset ve siyasetçilerden beklentileriyle ilgili bir röportajında fikirlerini açıklamış. Hem de çok memnun olmadığını dile getirerek. 

Milletvekili ve bakanlık görevinin ardından belediye başkanlığı yapan evli ve 2 çocuk annesi olan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 30 yıl önce İstanbul Teknik Üniversitesi kimya mühendisliği son bölüm öğrencisiyken TRT’nin hazırladığı gençlerin politika ve politikacılardan beklentilerine ilişkin programda görüşlerini aktarmış.

1987’de çekilen görüntülerinde geniş çerçeveli gözlükleri bulunan Şahin, röportaj sırasında politika ve politikacılara yönelik olarak, “Acaba gerçekten Türkiye’nin gelişmesi için bir şey yapabileceklerine inanıyorlar mı hepsi?” diye soruyor.

Bu röportajdan yola çıkarak biz de Başkan Fatma Şahin'i 20'li yaşlarına götürüyoruz...

(Kaynak