Sık sık okul ziyaretleri ve mini toplantılarda gençlerle ve çocuklarla bir araya gelen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu gençler ile bir araya geldiği bu programda çeşitli spor etkinliği ve yarışmalar düzenledi.

HER ZAMAN GENÇLERLE BİR ARADAYIZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ‘Gençlerle Baş Başa’ etkinliğinin önümüzde ki günlerde devam edeceğini belirterek, “İlk defa düzenlediğimiz bir program. Gençlerimizi hem eğitici, öğretici ve eğlendirici bir program düzenledik. Bu programda gençlerimizle birlikte eğlendik, onlarla iyi bir zaman geçirdik. Spor, bilgi, ses yarışmaları gibi yarışmalar düzenleyerek onlara çeşitli hediyeler verdik. Bu etkinliğimizi önümüzdeki günlerde de devam ettirmek istiyoruz. Böylelikle ülkemizin geleceği olan gençlerimizin taleplerine kulak verip, onlarla birlikte daha iyi projeler üreteceğiz. Gençlerimize özellikle eğitim alanında önemli destekler sağladık. Bu zaman kadar 11.700.000 kitap dağıtımı, 715.800 adet spor ayakkabısı, 233.086 Futbol, Basketbol, Voleybol Topu, 20.000 adet bisiklet, 20.000 adet kol saati, 52.000 adet tablet, 163.823 adet tişört ve 2.051 adet Dizüstü Bilgisayar hediye ettik. Dün olduğu gibi bugün ve yarında gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

HEDİYE YAĞMURU

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, düzenlenen etkinliklerde gençlerle masa tenisi oynayıp penaltı atışı attı. Bilek güreşi, basketbol, mekik çeken gençler Ahmet Onurlu ve Müzsan Sıra Gecesi ekibinin çaldığı türkülerle halay çekip, doyasıya eğlendikten sonra ses yarışması yaparak şarkılar söyleyip, şiir okudular. Düzenlenen etkinlikte gençlere 982 adet genel kültür ve okuma kitapları, 216 adet futbol topu, 150 adet voleybol, 150 adet basketbol topları, 100 adet satranç takımı, 6 adet kol saati, 4 adet powerbank, 20 adet üniversite hazırlık kaynak kitabı, 51 adet kalem, 1 adet tablet bilgisayar ve 15 adet bisiklet hediye etti.