Gaziantep-Şanlıurfa Karayolu'nda kontrolden çıkarak şarampole devrilen kamyonetin sürücüsü ve yanındaki arkadaşıyaralanırken kasada taşınan 3 eşekten biri de telef oldu. Telef olan eşek olay yerine çağrılan kepçenin kazdığı çukura gömüldü.

Edinilen bilgiye göre kaza, Gaziantep-Şanlıurfa karayolunun Suruç ilçesine bağlı Yanaloba kırsal Mahallesi yakınlarında yaşandı. Müslüm Y.'nin kullandığı 38 YZ 996 plakalı kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kazada sürücü Müslüm Y. ve yanındaki arkadaşı İbrahim Y. yaralandı. Yaralı sürücü ve arkadaşı hastaneye kaldırılırken, kamyonetin kasasında bulunan 1 eşek ise telef oldu. Olay yerine çağrılan veteriner, yaralı eşekleri kontrol etti. Kazada yaralanan 2 eşekten birinin durumunun ise ağır olduğu belirtildi. Kaza sonrası bölgeden kaçmaya çalışan diğer eşek ise jandarma tarafından kovalama sonucu yakalandı.

Yaralı eşek tedavi edilmek üzere hayvan sağlığı merkezine götürülürken sağlıklı olan eşeğin ise kamyonettekilerin sahiplenmemesi üzerine Yanaloba kırsal Mahallesi çobanına hibe edileceği belirtildi.

Eşeklerin nereye götürülmek istendiği öğrenilemezken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İHA)

Yürek yakan görüntü... Devrilen kamyonetteki eşekler acılar içinde kıvrandı

Yürek yakan görüntü... Devrilen kamyonetteki eşekler acılar içinde kıvrandı