REFORM HABER- Daha önceki dönemlerde Gaziantep dışından firmalar tarafından da yemek hizmeti alındığının belirtildiği yemek ihalesi açıklamasında, “Sınır ötesinde görev yapan Jandarma Tim Komutanlığının memnuniyetsizliği ve ayrıca firmanın alışveriş yaptığı bazı esnafların borcunu ödemediği de gelen dilekçelerle mevcuttur. Bunlar göz önüne alınarak denetim ve hizmet kalitesinin yükseltilmesi adına Gaziantep’in de bir sanayi şehri olmasından dolayı kapasitesi yüksek Sanayi ve Ticaret Odası tarafından belirlenen 19 firmaya davetiye gönderilmiş bahse konu ihale büyük bir titizlik ve itina ile kamera    kaydı altına alınmak suretiyle tamamlanmıştır” denildi.

Yemek İhalesi Komisyon Başkanı Mehmet Dağcı imzalı açıklamada, “Yemek hizmeti vermek üzere İlimiz Sanayi ve Ticaret Odalarının kapasite raporlarına göre Gaziantep’in de bir sanayi şehri olmasından dolayı 19 kapasitesi yüksek firmaya davetiye gönderilmiştir. Bu firmalardan 10 tanesi Valiliğimize başvurarak doküman almış, 4 firma ihaleye iştirak etmiştir.

  1. Acıoğlu Yemek ve Pizza firması: 17.426.012,50 TL (1 Günlük yemek ücreti 32.50 TL)

  2. Tilmen Yemekçilik firması         : 17.479.631.00 TL (1 Günlük yemek ücreti 32.60 TL)
  3. Asum Yemekçilik firması           : 17.801.342.00 TL (1 Günlük yemek ücreti 33.20 TL)
  4. Ersan Yemekçilik firması            : 18.801.342.00 TL (1 Günlük yemek ücreti 35.06 TL)

İhalenin yapıldığı salonda hazır bulunan firmalara, sıralamada 1. sırada bulunan firmanın beyan ettiği evraklarının doğruluğunun tespit edileceği ve herhangi bir eksiklik olması durumda; ihalenin yukarıda belirtilen sıralamaya göre diğer firmalara geçeceği duyurulmuştur. Daha önceki dönemlerde Gaziantep dışından firmalar tarafından da yemek hizmeti alınmış ancak, Sınır ötesinde görev yapan Jandarma Tim Komutanlığının memnuniyetsizliği ve ayrıca firmanın alışveriş yaptığı bazı esnafların borcunu ödemediği de gelen dilekçelerle mevcuttur. Bunlar göz önüne alınarak denetim ve hizmet kalitesinin yükseltilmesi adına Gaziantep’in de bir sanayi şehri olmasından dolayı kapasitesi yüksek Sanayi ve Ticaret Odası tarafından belirlenen 19 firmaya davetiye gönderilmiş bahse konu ihale büyük bir titizlik ve itina ile kamera    kaydı altına alınmak suretiyle tamamlanmıştır” ifadelerine yer verildi.