MHP MKYK Üyesi ve İçişleri Bakanlığı Komisyonu Başkan Yardımcısı MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay’ın kızı Gaziantep Üniversitesi Öğretim Görevlisi Bilge Atay ile Ortopedi uzmanı Dr. Taner Karlıdağ’ın nikah töreni düzendi. Şehitkamil Kültür ve Kongre Salonunda düzenlenen nikah töreni Siyaset, iş dünyası ve Bürokrasinin önemli isimlerini bir araya getirdi. Gaziantep’te Gülsüm-Sermet Atay çiftinin güzel kızları Gaziantep Üniversitesi Öğretim Görevlisi Bilge Atay ile Fatoş-Selami Karlıdağ çiftini yakışıklı oğulları Ortopedi Uzmanı Dr. Taner Karlıdağ düzenlenen muhteşem törenle nikah kıydı. Çiftin nikahını Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Kıydı.

SİYASET, İŞ DÜNYASI VE BÜROKRASİNİN ÖNEMLİ İSİMLERİ BU NİKAHTA BULUŞTU

Nikah Törenine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Enerji Bakan yardımcısı Abdullah Tancan, Gaziantep Valisi Davut Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Özel Kalem Müdürü Fikret Hayali, Meclis İdare Amiri Erkan Haberal, MHP İstanbul Milletvekili Mehmet Karataş, MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, MHP Şanlıurfa milletvekili İbrahim Özyavuz, Milliyetçi Hareket Partisi MKYK Üyesi Necmi YILDIRIM, MHP Gaziantep Milletvekili Muhittin TAŞDOGAN, MHP Kayseri milletvekili Baki Ersoy, MHP Hatay, Mardin, Kilis, Kahramanmaraş il başkanları, MHP Gaziantep İl Başkanı Cahit Çıkmaz, MHP Gaziantep Yönetim Kurulu Üyeleri Ve Meclis Üyeleri, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, STK ve Oda Başkanları, Gaziantep Adliyesi ile Bölge Adliyesinde görevli Avukat, Hakim ve Savcılar Katıldı.

ÇIKMAZ VE ATAY DAVETLİLERİ KAPIDA TEK TEK KARŞILADI

Nikaha gönderilen çiçeklerle Güller bahçesine dönen salonun girişinde gelen davetlilerle MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay ile MHP Gaziantep İl Başkanı Cahit Çıkmaz tek tek ilgilenerek karşıladı. 

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU’DAN ÇİFTE TEBRİK

Nikah törenine katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Atay ve Karlıdağ çiftini tebrik ederek, ömür boyu mutluluklar diledi.

CUMHUR İTTİFAKINI EN GÜZEL YANSIMASI

Çiftin nikahını kıyan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de, çifti tebrik ederek, Cumhur İttifakının en güzel örneğinin bu nikahta göründüğünü söyledi. 

Nikaha Siyaset, İş dünyası ve bürokrasinin önde gelen isimlerinin yanı sıra, Milletvekili Sermet Atay ile Karlıdağ ailelerinin dostları ve akrabaları katıldı. Nikah şahitliğine bürokrat ve Milletvekillerinden oluşan 30 isim şahitlik yaptı.