Gaziantep'te bir bankada görevli güvenlik görevlisi Bekir Ö., çalıştığı bankada kendini odaya kapatıp beylik tabancasıyla kafasına sıkarak yaşamına son verdi.

İncilipınar Mahallesi'ndeki bir banka şubesinde 4 yıldır çalışan Bekir Özdemir, iddiaya göre saat 16.00 sıralarında bir odaya kendisini kilitleyip tabancasıyla başına ateş etti. Silah sesini duyan banka çalışanları durumu 112 ekiplerine bildirdi. İhbarla gelen ekipler kapıyı açamayınca itfaiye ekiplerinden destek istedi. Kapıyı açan itfaiye ekipleri Özdemir'i kanlar içerisinde buldu. Sağlık görevlileri tarafından ambulansla Ersin Arslan Araştırma ve Uygulama hastanesine kaldırılan Özdemir, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

'BEN GİDİYORUM DİYE ÜZÜLME'

Bekir Özdemir'in intiharından yarım saat önce annesi ile olan fotoğrafını sosyal medya hesabından, ''Annem, canım annem. Hayattaki tek gerçeğim, ben gidiyorum ama sakın gidiyorum diye üzülme ve beni affet. Vedam bir tek sana çünkü hayatta senden başka kimsem olmadı. Allah'a emanet ol. Kendine iyi bak annem'' notuyla paylaştığı görüldü.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.