REFORM HABER-  Şanlıurfa'da şehitlikte düzenlenen tören, sosyal mesafe kuralı dikkate alınarak yapıldı. Polis Haftası çerçevesinde, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, 20'nci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Oktay Ağbuga, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş anıta çelenk bıraktı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından katılımcılar şehit mezarlarını ziyaret ederek karanfil bırakıp dua etti. Törene, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Kasım Gülpınar, Mehmet Ali Cevheri ve Gülendar Açanal, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz ile ilgililer katıldı.

Gaziantep

Gaziantep'teki törende kent protokolü 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'na çelenk bıraktı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından katılımcılar şehitliği ziyaret etti.

Malatya'da Atatürk Caddesi'ndeki Atatürk Anıtı'na Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdür Vekili Hüseyin Gözükara ile Emniyet Teşkilatı Vazife Malulleri Şehit Aileleri Yardımlaşma Vakfı adına gazi Ramazan Karaca tarafından çelenk sunuldu.

Saygı duruşunda bulunması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Dağdeviren ve beraberindekiler Yeşiltepe Şehir Mezarlığındaki Şehitliği ziyaret etti.

Kilis'te şehitlikte düzenlenen törende, anıta çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Şehitler için yapılan duaların ve okunan Kur'an-ı Kerim'in ardından şehit mezarlarına karanfil bırakıldı.

Sosyal mesafe kurallarının uygulandığı törene, Vali Recep Soytürk, İl Emniyet Müdürü Vekili Ahmet Güngör, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ersin Aslan, İl Müftüsü Abdurrahman Şahin, polis memurları ve şehit yakınları katıldı.