REFORM HABER - Dün akşam saatlerinde Antakya Fatih Caddesi bir vatandaş bir binanın 8. Katından atlayarak canına kıydı. Koronavirüs salgını nedeniyle tüm Türkiye’den uygulanan tam kapanma nedeniyle zor bir sürece giren esnaf, ağır ekonomik şartlar nedeniyle canına kıymaya devam ediyor. Kapanmanın 2. Gününde İzmir ve Mersin’de yaşanan esnaf intiharlarının ardından 3’üncü intihar haberi de Hatay’dan geldi.

Gün içerisinde önce Mersin'in Mut ilçesinde kokoreççilik yapan 48 yaşındaki 1 çocuk babası Murat Gümüş “Ben ölünce mezara mı geleceksiniz? Kaç gündür siftah etmeden dükkan kapatıyorum” diyerek intihar etti.  Ardından da İzmir'de kahvehane işleten H.S.'nin maddi anlamda sıkıntılar yaşadığı ve  intihar ettiği öğrenildi.



Günün 3. İntihar haberi ise az önce geldi. Antakya Fatih Caddesi’nde 8.katlı binanın çatısına çıkan bir vatandaş intihar etti. Görüntülerde komşuların "yapma, yapma" diyerek bağırdığı görüldü. Gelen bilgilere göre vatandaşın hayatını kaybettiği öğrenildi. İntihar eden şahsın ne iş yaptığı ve kimliği hakkında bir açıklama yapılmazken, sosyal medyada ise tepkiler sürüyor.