TV8'in fenomen yarışma programı Survivor All Star yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Haftanın ilk ödül oyununda, ünlüler ve gönüllüler kıran kırana mücadele verdi.
Oyundaki ödül ise pizza sofrası oldu. Kazanan takım enfes bir sofrada karnını doyurma şansı yakaladı.
Ünlüler takımı, kadınlar mücadelesinde 8-5 oyunu aldı. Erkekler yarışını da gönüllüler 8-0 aldı ve oyun en iyiler turuna kaldı. En iyilerde kazanan 3-1 skorla gönüllüler oldu.

Kimse inanamadı Survivor'a veda eden isim şok etti! 'Bu kadar olmaz' diyen Acun Ilıcalı fırçayı bastı
Ödül oyunu sırasında Evrim ile Anıl arasında ufak çaplı gerilim yaşandı.
Evrim'in " Vallahi hiç çekilmiyorsun.'' sözleri üzerine ise Anıl ''Ben mi çekilmiyorum?" şeklinde tepki gösterdi.
Evrim Keklik, "Takıma git hadi koşa koşa gittiğin takıma git" dedi. 
Berk Baki de "Ben mi istedim? Evrim ne yapmaya çalışıyorsun nasıl bu kadar yalan söyleyebiliyorsun?'' ifadeleri ile karşılık verdi.
Öte yandan Nisa, çıktığı üç oyunun sadece birini kazandı. Arkadaşlarının yanına geldiğinde ise konuşmak istemediğini açık şekilde ifade etti
Hikmet ile Ogeday da oyun hakkında fikirlerini beyan etmek isteyince ufak bir kriz anı yaşandı. 
Nisa, çıktığı son oyunu da alamayınca gözyaşlarına hakim olamadı.
Acun Ilıcalı, Hikmet'e oyun alanındaki gerilim hakkında soru yönelterek, ''Değişik bir sevinç gösterisi yaptın. Daha önce Adem senin önüne doğru sevindi de onun karşılığı mıydı bu, yoksa o oyunluk muydu?'' dedi.
Hikmet, konuyla ilgili ''Bu benim güreşe yönelik sevincim, on gündür yapıyorum. Bu sevincim sadece Ademe karşı yaptım. Yaklaşık bir ay önce bir oyunda beni yendi, bağırarak konuşmuştu. Sevinebilir, burası Survivor" diye konuştu.

Kimse inanamadı Survivor'a veda eden isim şok etti! 'Bu kadar olmaz' diyen Acun Ilıcalı fırçayı bastı

"Tabi karşındakini kırmadan fiziki temas yapmadan" diyen Hikmet "Ademin önüne doğru yapmam tesadüftü. Ben de Adem'e soda iç hazmet dedim. İsteyen istediği sevinci yapabilir ben kaldırabilirim. Kaldıramıyorsan yapmayacaksın" ifadelerini kullandı.
Ilıcalı ise, söz konusu sevinç yaşama durumu hakkında, ''Bir metrelik, hatta 2 metrelik alanda göz göze bakarak birisinin önünde sevinç yapmayalım''  ifadelerini kullandı.
Oyun alanında Hikmet'in Adem'i mağlup etmesinin ardından yaptığı sevinç gösterisi için Adem'in cevabı, ''Bahsettiği oyunda dört beş tur atmadım sadece bir tur attım. Hikmet'le benim bir işim yok aslında, benim hedefim değil." dedi. 

Kimse inanamadı Survivor'a veda eden isim şok etti! 'Bu kadar olmaz' diyen Acun Ilıcalı fırçayı bastı

Adem "Benim onun hedefi olduğumu çok iyi biliyorum. Sadece Hikmet de değil bence. Beni hedef olarak görmeniz beni yolumdan şaşırtmaz. Hikmet'in bana yapmış olduğu sevinçten ziyade, ben iki halkamı atamadım, karşı taraf ikide iki attı." ifadelerini kullandı.
"İki tane daha atayım dedim" diyen Adem "Orada bir isyan etti. Sırf ben atmayayım diye, oradaki sembolü koşarak düşürdü. Çünkü takık'' şeklinde açıklamada bulundu.
Acun Ilıcalı, Adem ile Hikmet arasındaki krizin ardından Hikmet'e açık uyarıda bulundu

Kimse inanamadı Survivor'a veda eden isim şok etti! 'Bu kadar olmaz' diyen Acun Ilıcalı fırçayı bastı
Ilıcalı "Eğer bu kayıt olmasa, bir yarışmacıyı töhmet altında bırakacaksın bundan bir ay önce Nagihan'la üzücü bir olay yaşadın. 'Aa pardon öyle miymiş?' diyorsun." dedi.
Ilıcalı "Adem için yaptığın suçlamanın şeklin çok ağır. Yani bu kadar olmaz Hikmet. Yaptığın suçlama baştan aşağı yanlış. İfadelerinin net ve doğru çıkması lazım'' diye konuştu.
Tüm bu yaşananların ardından Acun Ilıcalı, Survivor'a veda eden ismi açıkladı.
Hafta boyunca gerçekleştirilen dört dokunulmazlık oyununun üçünü gönüllüler, birini ise ünlüler kazanmıştı. 

Kimse inanamadı Survivor'a veda eden isim şok etti! 'Bu kadar olmaz' diyen Acun Ilıcalı fırçayı bastı
Yokluk adasına giden eleme adayları da; Evrim, Barış, Ayşe ve Sude oldu. Adaya veda eden isim ise Barış Murat Yağcı oldu.
Elenmesinin ardından konuşan Barış, "Bunu bekliyordum çünkü çok büyük bir hata yaptım ve kimsenin kaldırabileceği bir hata değildi. Bence çok hayırlısı oldu, bir hata yaptım ve diğer Survivor yarışmaları için örnek olsun." ifadelerine yer verdi.
Barış "İki takımda da hakkım kaldıysa kusura bakmasınlar. Performans olarak gerçek Barış'ı gösteremediğim için zaten potalardan çıkmak beni üzüyordu." diye konuştu.
Barış "Fazla bir şey yapamayıp var olmaya çalışmak bir yere kadar. 3'de 3'üm bile yoktu, kendime yakıştıramadığım bir durum" dedi.