TV8'in sevilen yemek programı MasterChef'te büyük final heyecanı yaşandı. Eren Kaşıkçı ile Hasan Biltekin şampiyonluk için mücadele etti. Masterchef 2021 şampiyonu olabilmek için yaklaşık 6 aydır mücadele veren Eren Kaşıkçı ile Hasan Biltekin arasından hangi ismin şampiyon olacağı fenomen yarışma programını heyecanla beklenenler tarafından merakla bekleniyordu. Oynanan 3 oyun sonrası Mehmet, Danilo ve Somer Şef'in verdiği oylar şampiyonu belirledi.

2021 MasterChef şampiyonu kim oldu? Eren mi, Hasan mı? 

Masterchef 2021'de büyük final heyecanı yaşandı. Milyonlarca vatandaşımızın da merakla takip ettiği yarışmanın finalinde Eren Kaşıkçı ile Hasan Biltekin yarıştı, kazanan Eren oldu.

2021 MasterChef şampiyonu ödülü ne?

2021 yılında yapılan MasterChef Türkiye'de birinci olan Eren, lüks bir otomobil kazandı. 2018 yılında MasterChef şampiyonana 100 bin TL para ödülü verilmişti. 2019 ve 2020'de ise son model bir otomobil ödülü vardı. Ayrıca şampiyon olan kişiye bir de kupa veriliyor.

Masterchef Eren Kaşıkçı kimdir?

Eren Kaşıkçı 1989 yılında Kırıkkale'de dünyaya gelmiştir. 32 yaşındaki Eren Kaşıkçı aslen Tokatlıdır. Bir kardeşi bulunan Eren Kaşıkçı'nın babası asker annesi ise ev hanımıdır. Babasının tayinleri nedeniyle birçok şehirde gezdiğini belirten Eren Kaşıkçı, yarışmaya Gökçeada'dan katılmaktadır. Evli ve bir çocuk babası olan Eren Kaşıkçı halen hayatını orada sürdürmektedir.

Babasının tayinleri sebebiyle şehir şehir gezdiklerini belirten MasterChef Eren Kaşıkçı, İlkokulu Balıkesir Edretmit'te, ortaokul Kıbrıs'ta, liseyi ise Samsun'da turizm meslek lisesinde okumuştur. Üniveristede ise 19 Mayıs Üniversitesi Turizm Bölümü'ne giden Kaşıkçı, bu bölümü tamamlamadığını ifade etmektedir. Ailecek İstanbul'a taşındıklarını söyleyen MasterChef Eren 2012-2013 yıllarında özel bir aşçılık okulunda profesyonel eğitim aldığını dile getirmektedir.