Superhaber yazarı Ceyhun Bozkurt, PKK'nın örgüt içinde kültleşmiş kurallarından birisi haline gelen 'Değer Ailesi'ne vurgu yaptığı köşe yazısında, "Bu kurala göre, ölen teröristlerin yakınları, ailesinin bir değer ürettiğine inanılmakta. Bu çerçevede de terör örgütü, Değer Ailesi diye tanımladıkları kendilerine yakın kişilere, çeşitli anlamlarda destekler sunmakta, önlerini açmakta. Örneğin siyasi ayak olan partinin yönettiği belediyeler ve sözde STK’lar üzerinden para destekleri, istihdam sağlama vs. var." ifadelerini kullandı.

HDP'Lİ VEKİL İLE TERÖRİSTTEN SAMİMİ POZLAR

2017'deki operasyonun detaylarını paylaşan Bozkurt, "Güvenlik güçleri, her operasyonda olduğu gibi bu operasyonda da ölü ele geçirilen teröristlerin üzerinde arama yaptı. Aramalarda bazı evraklar, malzemeler vs. ele geçti. Volkan Bora isimli teröristin üzerinde yapılan aramada ele geçirilenler arasında bazı fotoğraflar da vardı." diyerek HDP'li Semra Güzel'in teröristlerle çekilen fotoğraflarına yer verdi.

"HDP'Lİ VEKİL PKK'LI TERÖRİSTLE SEVGİLİYDİ"

Fotoğraflara göre, ikilinin 'sevgili' olduğunu belirten Bozkurt, "Volkan Bora isimli teröristin üzerinden çıkan fotoğraflarda, Bora ile Semra Güzel’in Irak’ın kuzeyindeki terör kamplarında çekilmiş samimi pozları vardı. Yani fotoğrafların bize anlattığına göre, PKK’lı terörist Volkan Bora ile Semra Güzel sevgiliydi." dedi. DOKUNULMAZLIK DOSYASI TBMM'DE Öte yandan geçtiğimiz hafta aralarında HDP Eş Başkanı Pervin Buldan'ın da bulunduğu 28 vekil hakkında hazırlanan 40 dokunulmazlık dosyası TBMM Başkanlığına sunulmuştu. Listede yer alan isimler arasında teröristlerle boy boy fotoğrafları yer alan Güzel de yer alıyor.

İHANETİN BELGESİ, ALÇAKLIĞIN VESİKASI

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin yaptığı operasyonda öldürülen Koçero Meleti kod adlı terörist Volkan Bora ile terör örgütünün siyasi uzantısı olan Hdp’nin sözde Diyarbakır milletvekili Semra Güzel’in samimi fotoğrafları Hdp-Pkk ilişkisinin en açık örneğidir” dedi.

Kılavuz sosyal medya hesabı Twitter’dan yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Yayınlanan fotoğraflar ihanetin belgesidir. Alçaklığın vesikasıdır. Şerefsizliğin daniskasıdır. Soyu ve sütü bozukluğun adıdır. Bu vekil görünümlü hain teröristin Gazi meclisimizin çatısı altında olması, şehit kanlarıyla sulanan topraklarda nefes alması milletimiz için zuldür. Hdp’yi demokrasi ve özgürlük havarisi olarak görenler, Pkk terör örgütü ile ilişkilendirmeyenler, her fırsatta bu sözde partiye kol kanat gerenler, Türkiye partisi olarak addedenler, açık açık ittifak ve işbirliğine gidenler bu fotoğrafları görünce utanmış mıdır? Sıkılmış mıdır? Bu vatanın ekmeğini yiyip Pkk’lı teröristle sarmaş dolaş fotoğrafları olan bu sözde milletvekili ise bir daha asla gün yüzü göremeyecek şekilde cezalandırılmalıdır. Yaptığı ihanetler burnundan fitil fitil getirilmelidir! İhanetin bedeli ağır şekilde ödetilmelidir! Vatanımızı bölmeye çalışan, milletimize ihanet eden, askerimize, polisimize, masum sivil insanlarımıza kurşun sıkan, beşikteki bebekleri katleden, hainlerle iş tutup onların sözcülüğünü yapan namussuzlar, vatansızlar, kansızlar vatan toprağını kirletmemelidir!”