ATV kanalının "Müge Anlı ile" programında incelenen olayda engelli kız çocuğunun, ailesi baklavayla uyutulduktan sonra kaçırıldığı ortaya çıktı. 

28 yaşındaki M.E.'nin misafirliğe gittiği aileyi götürdüğü baklavayla uyuturak, evlenmek istediği 16 yaşındaki engelli kız çocuğunu kaçırdığı iddia edildi.

Araştırmacı-Gazeteci Anlı, Adana'da 9 Aralık günü bu olayı programına taşıdı. Edinilen bilgilere göre M.E. isimli şahıs, Süleyman ve G.E. çiftinin, görme, işitme ve konuşma engeli olan 16 yaşındaki E. K. ile evlenmek istiyordu. Bunun üzerine M.E. bu planı yaptı.

Aileyi baklavayla uyuttu

9 Aralık günü eline aldığı baklava ile çiftin Kozan'daki evine giden M.E.'nin getirdiği baklavayı G.E ikram etti. Herkes baklavayı yerken M.E., yemedi. Ev halkı, yarım saat içinde uykuya dalarken M.E., 16 yaşındaki engelli çocuğu kaçırdı. Günlerdir kardeşinden hiçbir haber alamadıklarını ifade eden F.K., kardeşinin bulunması için Müge Anlı'ya başvurdu. Canlı yayında anlattıkları ile dehşete düşüren abla, kardeşinin zor durumda olduğunu ve bir an önce bulunup evine dönmesi gerektiğini belirtti.