• Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında yapılan kabine toplantısı bugün gerçekleştiriliyor. Bakanların katılımı ile Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı, bugün 17.00 itibarı ile Beştepe'de başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Kabine Toplantısı'nda Pençe-Kilit operasyonu, ekonomik gelişmeler ve Ramazan Bayramı tatili süresi ile alınacak önlemler görüşülecek.

      KABİNE TOPLANTISI KARARLARI NE OLDU? (25 NİSAN 2022)

      Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılacak bakanlar kurulu toplantısı bugün düzenleniyor. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantı saat 17.00 itibarı ile başladı. Toplantının ana gündem maddesini Ramazan Bayram tatilinin süresi olacak. İşte Kabine Toplantısı kararları...​​​​​​

    • 02SON DAKİKA | Kabine Toplantısı kararları açıklandı mı? 25 Nisan 2022 Bakanlar Kurulu Kabine Toplantısı kararları ve sonuçları ne olacak?

      KABİNE TOPLANTISI KARARLARI AÇIKLANIYOR...

      Kabine Toplantısı kararları henüz açıklanmadı. Kabine Toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın millete sesleniş konuşmasının saat 19:00 sularında yapılması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının ardından kabine toplantısı kararları belli olacak.

    • 03SON DAKİKA | Kabine Toplantısı kararları açıklandı mı? 25 Nisan 2022 Bakanlar Kurulu Kabine Toplantısı kararları ve sonuçları ne olacak?

      KABİNE TOPLANTISI GÜNDEM MADDELERİ

      Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkıp çıkmayacağı kararının toplantıda alınması bekleniyor. Ramazan Bayramının ilk günü 2 Mayıs Pazartesi, son günü ise 4 Mayıs Çarşamba gününe denk geliyor. Bayram tatilinin 9 gün olması için 5 Mayıs Perşembe ve 6 Mayıs Cuma günlerinin de resmi veya idari tatil edilmesi gerekiyor. İdari tatil ilan edilmesi halinde sadece memurlar 9 gün günlük izinden faydalanacak.

      Toplantıda Ramazan Bayramı'nda alınacak tedbirler de görüşülecek.

    • 04SON DAKİKA | Kabine Toplantısı kararları açıklandı mı? 25 Nisan 2022 Bakanlar Kurulu Kabine Toplantısı kararları ve sonuçları ne olacak?

      PENÇE-KİLİT VE EKONOMİK GELİŞMELER

      Toplantının bir diğer maddesini ise Kuzey Irak'taki terör örgütü varlığına yönelik başlatılan Pençe-Kilit Harekatı ile ekonomik gelişmeler oluşturacak. Toplantıda bu iki başlık da değerlendirilecek.

      ​​​​​​​

    • 05SON DAKİKA | Kabine Toplantısı kararları açıklandı mı? 25 Nisan 2022 Bakanlar Kurulu Kabine Toplantısı kararları ve sonuçları ne olacak?

      ​​​​​​​

      Kaynak:Habertürk