Sezona büyük umutlarla başlayan, ancak gerek kadro yapısı gerekse de eleştirilerin odağında olan Erol Bulut’un hala sistem arayışında olması, oyuncuların saha içinde uyumuszluğu ve isteksizliği Gaziantep FK’da işlerin yolunda olmayışının habercisi.

Süper liğn 10. Haftasında Gaziantep FK ile GZT Giresunspor karşı karşıya geldi. Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Karadeniz ekibi Giresunspor karşısında mutlaka galibiyet parolasıyla çıkan Gaziantep FK, Karadeniz ekibi Giresunspor’u karşısına aldı. Zayıf rakibi karşısında mutlaka üç ğuanı alır düşüncesiye sahaya çıkan kırmızı siyahlı ekip, 90 dakika futbol adına ortaya olumlu hiçibi şey koymazken, yabancı oyuncuların vasatlığı gözde kaçmadı, neyse Alexis Pres maçın uzatma dakikalarında kendi kalesine golü attıda bir puanı sahamızda zar zor kurtarabildik. Bir puan bile sevinir olduk.

Tribünlerin boş olduğu karşılaşma hakem Numan Kağan’ın düdüğü ile başladı.

Gaziantep Kalyon Stadyumu'ndaki mücadelenin ilk 45 dakikasında gol sesi çıkmadı.

İkinci yarıda dengeyi bozan taraf konuk ekip oldu. Serginho'nun 78. dakikada kaydettiği gol Giresunspor'u öne geçirdi. 1 puan için yüklenen ev sahibi takım 90+2'de Alexis Perez'in kendi kalesine gönderdiği topla beraberliği yakaladı.

Bu sonucun ardından Karadeniz ekibi yenilmezlik serisini 4 haftaya çıkardı. 90+2'de topu kendi kalesine gönderince Gaziantep eşitliği yakaladı.

Bu sonuçla Giresunspor puanını 9'a yükseltirken, Gaziantep ekibi de 12. puanı hanesine yazdırdı

Giresunspor gelecek hafta evinde Antalyaspor'u konuk ederken, Gaziantep FK ise deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak.

Erol Bulut ve geleceği!

Giresunspor maçı için söylenecek fazla bir şey yok. Bir Puan bile inanın çok fazla. Tamamen futbol şansı... Hakemi eleştirmek, kötü futbolu hakeme dayamak en hafif tabiyle acizlik olacaktır. Sen oynadın da hakem mi oynatmadı, sen gol attın da hakem mi vermedi? Artık bu kolaycılıktan vaz geçmek lazım.

Mağlup olabilir berabere de kalabilisin. En azından bunu savaşarak yapabilirsiniz. Savaş yok, mücadele yok. Deli koyunlar gibi sahada ne yaptığını bilmden koşan bir futbolcu topluluğu. Günay’dan ileri uca kadar korkunç bir düşüş ve isteksizlik var. Takım arasında koordinasyon yok, kimse ne yaptığını bilmiyor. Şuursuzca öylesine…

Hatalar, hatalar… Rakip Giresun puan almaya gelmiş. Ne yaptığını biliyor…

Erol Hocam ‘’Kötü futbolun sorumlusu benim, diyorsun’’ elbette sensin. Bu takımı demek ki maça iyi hazırlamıyorsun. Yerli ve yabancı futbolcular arasında sıkıntılar var gibi… Sagal’ın 38. Dakikada oyundan çıkışı durumu anlatmaya yeter artar bile.

Bu kadro Süper Lig kadrosu için yeterli değil. Yabancı futbolcu kalitemiz çok düşük…

Bu takımı derleyip toplayacak olan sensin… En büyük sorumluluk sende Erol Hoca… Haftaya Galatasaray maçı var. Uyuyan bu takımı uyandır, hatalardan ders çıkar ve yola devam et.

Aksi halde hem taraftardan, hem yönetimden yüksek sesli homurdanmalar başladı benden söylemesi.  Umarım Gazianrep Arena'da Hüzaam şarkı senin için çalmaz Erol Hoca...

Aksi halde Gaziantep FK maceran kısa sürecek gibi…