Gaziantep’te Mermerciler Sitesi’nde iki işletmeci arasında iş yeri önü kapatılması nedeniyle çıkan kavgada 12 kişi yaralandı. Olayın ardından İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan çalışmalarda 12 kişi gözaltına alınmış, adliyeye sevk edilen 6 şüpheliden 4’ü tutuklandı.

Gaziantep Şahinbey İlçesi Akbulut Mahallesinde bulunan Mermerciler Sitesinde, 08 Ağustos 2022 günü komşu iki mermer atölyesi işletmecileri arasında iş yeri önünün kapatılması nedeniyle kesici ve delici aletlerin kullanıldığı kavga olayı meydana gelmiştir. Olay neticesinde 12 kişi yaralanmıştı.

Olaya ilişkin Gaziantep Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, ‘’Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca adli makamların koordinesinde yapılan çalışmalar sonucunda , her iki iş yerinden toplam 12 kişinin olaya karıştığı tespit edilmiş, şüphelilerin tamamı yakalanmıştır.

ekran-resmi-2022-08-10-102532-1660116365

Olay yeri ve çevresinde yapılan inceleme ve araştırmalar neticesinde kavgada kullanılan kesici ve delici aletler ele geçirilmiştir. Şüphelilerden 6'sı tutuklama talebiyle adli mercilere sevk edilmiş, her iki işyerinden toplam 4 kişi tutuklanmış, 2 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.

 Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı olarak halkımızın huzur ve güvenliği için çalışmalarımıza 7/24 aralıksız devam edilmektedir’’ ifadeleri yer aldı.