İbrahimli Osmangazi Mahallesinde hafta sonu açılışıyla lezzetlerine start veren Altın Sofra Restoran, Döner, Çorba, İskender lezzetlerini Gazianteplilerle buluşturdu. Gazianteplilerin yoğun ilgi gösterdiği açılışta, ilk günün menüsü misafirlerden tam not aldı. 

AMACIMIZ KALİTELİ HİZMET SUNMAK

Gazianteplilere kaliteli ve temiz bir hizmet vermek istediklerini ifade eden Altın Sofra Restoran İşletmecisi Müslüm Sevilmiş açılışla ve hizmetleriyle ilgili şunları söyledi: “Gazianteplilere, hizmet vereceğimiz için mutlu ve heyecanlıyız. Uzun süredir çalışmalarını titizlikle sürdürdüğümüz işletmemiz sonunda Gazianteplilerle buluştu. Biz herkesin gelip lezzetlerimizi tatmasını istiyoruz. Şu anda pilav üstü döner, İskender ve çorba çeşitlerimizle başladık. İleriki zamlanlarda menü skalamız sulu yemek çeşitleriyle çoğalacak” Dedi.

İŞ YERİMİZ TÜM GAZİANTEPLİLERİN HİZMETİNDE

Açılışın çok iyi geçtiğini Gazianteplilerden tam not aldıklarını belirten İşletmeci Sevilmiş, “Hemşerilerimiz bugün açılışımıza katılarak bizleri onurlandırdı. 7’den 70’e tüm Gaziantepliler, içi rahat bir şekilde gelip lezzetlerimizi tadabilir. Et döner konusunda iddialıyız. Kendi evimizde yemediğimiz yemeği burada sunmuyoruz. Hijyen en önemli hassas noktamız. İşletmemiz günlük dezenfekte ediliyor. Aldığımız ürünleri gidip kendimiz seçiyoruz. İçimize sinmeyen hiçbir şeyi almıyoruz. Burada amacımız Gaziantep halkına kaliteli bir hizmet sunmak”

LEZZETİMİZDE İDDİALIYIZ

35 Yıllık İstanbul tecrübesini Gaziantep’e taşıdıklarını söyleyen Sevilmiş, “Altın Sofra Restoran olarak yerimiz Gaziantep Şehitkamil İlçesi İbrahimli Osman Gazi Mahallesinde, çok fazla söze gerek yok, lezzetimizde iddialıyız” diyor.