Erzurum’un Narman ilçesinde doğan ve 2017 tarihinde henüz 50 yaşındayken hayata gözlerini yuman Türk şarkıcı, söz yazarı, besteci ve oyuncu, aynı zamanda 1984 yılında İbrahim Güzelses adıyla "Sarhoş Baki (Erzurum Türküleri)" adlı ilk albümünü çıkaran İbrahim Erkal’ın hayatı, “ Ömrüm” isimli biyografik belgeselle beyaz perdeye yansıyor. Belgeselin proje yürütücülüğünü, metin yazarlığını ve yönetmenliğini ise Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Anabilim Dalı Doç. Dr Abdulkadir Atik üstlendi. 

Erzurum’da merakla beklenen ve ilk gösteriminin 17 Ekim’de Erzurum Büyükşehir Belediyesi İbrahim Erkal Dadaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde saat 13.00’te, ikinci gösteriminin ise aynı gün ve mekanda saat 15.00’te gerçekleşeceği paylaşılan, yine aynı gün Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi 15 Temmuz Milli İrade Salonu’nda saat 15.00’te tek seans olarak yayınlanacak olan biyografik belgesel şimdiden kentte ilgi konusu oldu.

Belgeselin diğer gösterimleri ise şu tarih, saat ve yerlerde:
18 Ekim’de Erzurum Büyükşehir Belediyesi İbrahim Erkal Dadaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde ilk seans 13.00, ikinci seans ise 15.00.
19 Ekim’de Erzurum Büyükşehir Belediyesi İbrahim Erkal Dadaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde ilk seans 13.00, ikinci seans ise 15.00.
20 Ekim’de Erzurum Büyükşehir Belediyesi İbrahim Erkal Dadaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde ilk seans 13.00, ikinci seans ise 15.00.

18 Ekim’de Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi 15 Temmuz Milli İrade Salonu’nda tek seans saat 15.00’te.
19 Ekim’de Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi 15 Temmuz Milli İrade Salonu’nda tek seans saat 15.00’te.
20 Ekim’de Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi 15 Temmuz Milli İrade Salonu’nda tek seans saat 15.00’te.

Biyografik belgeselde görev alan diğer isimler ise şöyle;

Yardımcı yönetmen: İlayda Büşra Yaşar

Metin eslendirme: Yıldıray Yıldırım

Fon müzik: Serdar Gelgeç

Kamera: Mahmut Çelik, Hussain Baij, Okan Yılmaz, Adem Görken, Salih Sarışın, Mehmet Vural, İsmail Hakkı Akkurt, İsmail Hakkı Yaşar

Kurgu-Montaj: Mahmut Çelik

Arşiv belge tarama: Hakan Beyaz, Selami Bektaş, Serdar Gelgeç, Süha Dengizek, Murat Uzpekar, İsmail Hakkı Yaşar, Filiz Erkal, Erdal Erkal, Hülya Beyaz, Esra Beyaz, Güler Kahraman, Rıfat Akgün, Zeki Soylu, Yusuf Erkal, Engin Kırık, Emre Kırık

Afiş Tasarım: Mehmet Haşıloğlu

Röportajlar: Abdulkadir Atik, Hakan Beyaz, Sevda Bozkurt, İlayda Büşra Yaşar, İsmail Hakkı Yaşar, Esra Kabal, Dudu Yurt, Öznur Atayeter, Fuat Bağış.

Özel Haber: Devrim AKTÜRK