Survivor  2022 All Star yeni bölümüyle ekranlara geldi. İlgiyle izlenen yarışma Survivor'da gönüllüler takımı ile ünlüler takımı bu akşam dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi.

Survivor'da Ünlüler takımı ve Gönüllüler Takımı arasındaki kıyasıya mücadele hız kesmeden devam ediyor. 11 Mart Cuma akşamı Dominik Cumhuriyeti'nde haftanın ilk eleme adayının belirleneceği dokunulmazlık oyununu için ter dönülüyor. Bilindiği gibi 9 Şubat Çarşamba akşamı gerçekleşen eleme konseyinde adaya veda eden isim Birsen Bekgöz olmuştu. İşte Survivor All Star 2022 11 Mart dokunulmazlık oyunu sonucu ve ilk eleme adayı kim sorusunun cevabı  

2Survivor eleme adayı kim oldu Survivor All Star hangi kim gitti, elendi 11 Mart 2022 Survivor eleme adayı kim...

Dokunulmazlık oyununu ilk kadınlar daha sonra erkekler oynadı. Dokunulmazlık oyununda iki takımın erkekleri ve kadınları çok çekişmeli bir oyun oynadı ve berabere geldi.​​​​​​​

3Survivor eleme adayı kim oldu Survivor All Star hangi kim gitti, elendi 11 Mart 2022 Survivor eleme adayı kim...

Dokunulmazlık oyununu ilk kadınlar daha sonra erkekler oynadı. Dokunulmazlık oyununda iki takımın erkekleri ve kadınları çok çekişmeli bir oyun oynadı ve berabere geldi.

​​​​​​​

4Survivor eleme adayı kim oldu Survivor All Star hangi kim gitti, elendi 11 Mart 2022 Survivor eleme adayı kim...

Bu durumda ünlüler ve gönüllüler bayrak mücadelesine çıktı. Son ana kadar berabere giden en iyiler yarışında 2-2 gelen ünlüler ve gönüllüler takımı arasında dokunulmazlığı kimin kazanacağı bayrak sayısına bağlıydı.

​​​​​​​

5Survivor eleme adayı kim oldu Survivor All Star hangi kim gitti, elendi 11 Mart 2022 Survivor eleme adayı kim...

O son sayı da Berkan'ın atışı ile belli oldu. Dokunulmazlığı ve büyük ödülü gönüllüler takımı kazandı.

​​​​​​​

611 MART 2022 SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU

11 MART 2022 SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU? 

11 Mart 2022 akşamı Survivor All Star'da haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı bir aday seçti.

SURVİVOR KİM ELENDİ?

Survivor'da elenecek isim Pazar akşamı gerçekleşecek eleme konseyinin ardından belli olacak.

11 Mart eleme adayı Sercan oldu.

SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİ OYUNUNU KİM KAZANDI? 

Kadınlar mücadelesinde finalde Elif ve Nagihan yarıştı. Elif, Nagihan'ı 3-0'lık skorla geçerek birleşme partisine gitmeye hak kazandı.

Erkekler mücadelesinde ise finalde Berkan ile Anıl yarıştı. Berkan, Anıl'ı 3-0'lık skorla geçerek birleşme partisine gitmeye hak kazandı. 

Buna göre; birleşme partisine gitmeye hak kazanan ilk iki isim Ünlüler takımından Elif ve Gönüllüler takımından Berkan oldu.

Birleşme partisine gitmeye hak kazanan diğer iki isim de Nagihan ve Anıl oldu. Toplamda 4 yarışmacı birlelşme partisine gitmeyi garantiledi. 

​​​​​​​

7Survivor eleme adayı kim oldu Survivor All Star hangi kim gitti, elendi 11 Mart 2022 Survivor eleme adayı kim...

Kadın-erkek eşitliğinin sağlanması için yarışmacılar kadın yarışmacılardan birinin ismi yazılmadı.​​​​​​​

8Survivor eleme adayı kim oldu Survivor All Star hangi kim gitti, elendi 11 Mart 2022 Survivor eleme adayı kim...

Dolayısıyla haftanın ilk eleme adayı erkek oldu. Ünlüler takımından en fazla oy alarak ilk gitme adayı Sercan Yıldırım oldu.​​​