REFORM HABER- MHP Gaziantep Milletvekili ve TBMM İç İşleri Komisyonu Başkan Vekili Sermet Atay, asgari ücretin açıklanmasının ardından Reform Haber'e özel yaptığı değerlendirmede "2021 yılı için yapılan asgari ücret tüm işçilerimize hayırlı olsun. Tabi bu şartlar içerisinde devletimiz verebileceği en yüksek miktarı vermeye çalıştı" ifadelerini kullandı. 


Milletvekili Atay, asgari ücrete yapılan zam uygun görülmeyebilir diyerek sözlerine şu ifadelerle devam etti: "İnsanların ihtiyaçları bitmez ama devletin bir bütçesi, geliri var ve bu bütçe devletimizi idare etmek zorunda. Bu anlamda verebileceği en yüksek miktarı verdi. Gönül isterdi ki daha fazla olsun fakat devlet kendi bütçesine göre bir asgari ücret zammı yaptı. Zannederim enflasyonun üzerinde bir rakam. Tüm işçilerimize tekrar hayırlı olsun."

"Gaziantep Sağlık Müdürlüğü ekibine teşekkür ediyorum!"


Milletvekili Atay, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Gaziantep'te vaka sayısının önemli oranda gerilediğini açıklamasının üzerine bu başarı bütün Gazianteplilerin diyerek "Tüm dünya ve Türkiye'de olduğu gibi Gaziantep'te de vaka ve ölüm sayıları artış göstermişti fakat Gaziantep Sağlık Müdürü ve ekibinin çalışmalarıyla birlikte vaka sayıları belirgin bir şekilde geriledi. İl sağlık müdürü Umut Mutlu Tiryaki ve ekibine teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

Haber & Kamera: Jiyan CİN