Türkiye’nin önemli holdinglerinden biri olan Kara Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Kara’nın kaleme aldığı "Bir Liraya Holding Kurulur Mu?" isimli kitap, yayınevlerindeki raflarda yerini aldı.

1 Liraya Holding Kurulur mu?

Kara Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Kara, yoksulluktan holding patronluğuna uzanan hayat hikayesini “1 Liraya Holding Kurulur mu?” isimli otobiyografisinde anlattı. İnternet üzerinden ve kitapçılarda satışa sunulan kitap, büyük ilgi görüyor.
Gaziantep’in başarılı sanayi kuruluşlarından Kara Holding’in Kurucusu Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Kara, zorlu hayat mücadelesini kaleme aldı. Kara’nın  “1 Liraya Holding Kurulur mu?” isimli otobiyografisi Ceres Yayınları’ndan çıktı.

ZORLU HAYAT MÜCADELESİNİ KALEME ALDI

Bilal Kara, yoksulluk içinde geçen çocukluğundan holding patronluğuna uzanan hayatını kitabında anlattı. Kitapçılarda raflardaki yerini alan kitap, internet üzerinden de satışa sunuldu. Geçtiğimiz günlerde okuyucu ile buluşan “1 Liraya Holding Kurulur mu?”, ilk günlerine rağmen büyük ilgi ile karşılaştı.

BİLİNMEYENLERİNİ TÜM SAMİMİYETİYLE ANLATTI

Türkiye’nin önde gelen holdinglerinden, beş sektörde bin beş yüz çalışanla faaliyet gösteren Kara Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Kara, kaleme aldığı otobiyografisinde, özel ve iş hayatına dair bilinmeyenleri tüm samimiyetiyle anlatıyor. Bilal Kara, “1 Liraya Holding Kurulur mu?” kitabında, kendi tecrübelerinden yola çıkarak iş hayatında başarılı olmanın sırlarına dair önemli tavsiyelerde de bulunuyor.

KARA: “DOĞDUĞUMDA ZOR BİR HAYATIM VARDI”

Kitabın tanıtım bülteninde Kara’nın şu sözlerine de yer verildi: “Bu kitabı okuyan bazılarınız gibi, benim de doğduğumda zor bir hayatım vardı ve ben dâhil ailemizin her ferdi çalışmak zorundaydı. Hatta bakacak olursanız, küçüklüğümüzde doğuştan kaybetmeye mahkûm gibiydik. Babam topraksız, yoksul bir köylüydü. Fakat bugün durup baktığımda, yaşamın zorlukları ve sıkıntıları konusunda hiçbirimizin yalnız olmadığını görüyorum. Kiminle konuşsam, herkesin kendine göre bir derdi var. Bence bu ortak payda, taşıdığımız yükün hafiflemesine yardımcı olmalı ve bizi cesaretlendirmeli. Geçmişimiz önemli değil. Süper zekâ olmamıza gerek yok. İhtiyacımız olan tek şey çalışmak.”

HABER MERKEZİ