Süper Lig'in 8. haftasında MKE Ankaragücü, kendi sahasında Medipol Başakşehir'i konuk etti. Sezon başından bu yana kalesinde gol görmeyen Başakşehir'e bu sezonun ilk golünü eski oyuncusu Tolga Ciğerci attı. İşte karşılaşmanın golleri ve özeti... 

Erken gelen gol

Karşılaşmanın 3. dakikada Ankaragücü defansında yaşanan anlaşmazlıktan dolayı topu önünde bulan Okaka, topu ceza sahası içerisine kadar götürdü. Kaleci Gökhan ile karşı karşıya kalan İtalyan oyuncu yaptığı vuruşla ağlara gönderdi. 

Penatıldan gelen gol

Ankaragücü 55. dakikada atağa çıkarken gelen ortaya kafa vuruşu yapmak isteyen Emre'ye Lucas Biglia, sert müdahelede bulundu. Hakem daha sonra penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Tolga Ciğerci, attı golle durumu 1-1'e getirdi.

Rekor kırılamadı

Medipol Başakşehir, sezon başından bu yana kendi kalesinde gol görmemişti.  595 dakika sonra yenen gol Tolga Ciğerci'nin ayağından geldi. Ciğerci, sezon başında Başakşehir'den ayrılarak Ankaragücü'ne transfer olmuştu.

Namağlup serisi sürüyor

Yeni sezona iyi bir başlangıç yapan Medipol Başakşehir, namağlup serisini sürdürdü. Lige 4-0'lık Kasımpaşa galibiyeti ile başlayan Emre Belözoğlu ve öğrencileri, 2. haftada aldığı Konyaspor beraberliğinin ardından ikinci 1 puanını aldı. İstanbul temsilcisinin henüz mağlubiyeti bulunmazken, geride kalan 7 haftada 5 galibiyet, 2 beraberlik ile 17 puan toplayarak, 1. sırada yer aldı.