Babacan, daha önceki açıklamasında miting yeri ile ilgili yaşadıkları sıkıntıyı dile getirmiş ve Gaziantep Valiliği’ni miting alanını vermemekle suçlamıştı.
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan bu kez de, ,l teşkilatının kavşak ve üst geçitlere asmak istedikleri afişlerin engellendiğini ifade etti.
Babacan, yaptığı açıklamada, “Maşa ettiğiniz Valilik mitingimizi engellemeye çalışsın, Belediye de afişlerimizi. 
Elinizden geleni ardınıza koymayın. Her türlü kamu gücüyle engellemeye çalışın.

"Bizi durduramazsınız"


Babacan, yaptığı paylaşımda DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Kaya’nın  Gaziantep’te 21 Mayıs’ta yapılacak miting afişlerinin kavşak ve üst geçitlerde engellemesine tepki göstererek sırtında reklam panoları ile tanıtım çalışması yaptığı fotoğrafı paylaşarak, “Her türlü engellemelere rağmen bizi durduramazsınız” diye açıklama yaptı.


DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Kaya ise yaptığı açıklamada, miting için hazırlanan bez afişlerin kavşak ve üst geçitlere asılması için Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne dört gündür dilekçe verdiklerini ama mitinge iki gün kalmasına rağmen henüz cevap alamadıklarını belirtti.

Miting için hazırlanan bez afişleri şehrin 20 noktasına asmak istediklerini ifade eden Kaya,"Maalesef dilekçemize dört gündür olumlu veya olumsuz bir cevap alamadık” diye konuştu.