Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e destek ziyareti için Genel Merkez binasından yürüyerek İYİ Parti Genel Merkezi’ne geldi. Davutoğlu, "Sadece bir tweet atarak değil de bizzat gelerek destek vermek istedik" dedi. Sürpriz ziyaret, yaklaşık 40 dakika sürdü. 

Davutoğlu, aynı mahallede bulundukları için komşu parti sayılan İYİ Parti'ye 250 metrelik mesafeyi yürüyerek gitti ve Genel Başkan Akşener'i ziyaret etti. Davutoğlu'nu, partiye gelişinde İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır karşıladı.

Davutoğlu'nu Makam katında karşılayan Akşener, “Gençlik böyle bir şey, hemencecik yürüyerek geldiniz" dedi. Akşener fotoğraf çekimini ardından Gelecek Partili Selçuk Özdağ'a "Selçuk geçmiş olsun" diye seslendi. 


'SADECE TWEET ATARAK DEĞİL BİZZAT GELEREK DESTEK VERMEK İSTEDİK'

Görüşmenin başlangıcında Davutoğlu, "Sadece bir tweet atarak değil de bizzat gelerek destek vermek istedik" demesi üzerine Akşener, "Allah razı olsun" karşılığını verdi. İki genel başkanın yaklaşık 40 dakika süren görüşmesine, genel başkan yardımcıları da eşlik etti.




Meral Akşener hakkında Twitter'da "Fosforlu Meral" etiketi açılmıştı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Akşener'e yönelik 5 yıl önce kullandığı bu ifadenin ardından; İYİ Parti lideri bugün yaptığı konuşmada, MHP yöneticilerini sert sözlerle eleştirmişti. MHP Lideri Devlet Bahçeli, İyi Parti oylarının iyi araştırılmasını isteyerek FETÖ iddiasında bulunmuştu.

Kaynak:GazeteDuvar