İlk olarak STK’lar ile bir araya gelecek olan CHP heyeti, İl Binasında Basın mensupları ile buluşacak, hemen ardından ise esnaf gezisine çıkacak.
Haziran 2023 seçimlerinin start almasının ardından Gaziantep’te hareketli günler yaşanıyor. Mayıs ayında DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın seçim startını Gaziantep’ten vermesinin ardından Haziran ayı da kentte hareketli geçiyor. Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’i ağırlayan kent, bu kez muhalefet partisine ev sahipliği yapacak.
 

Chp heyeti gaziantep’te olacak

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Özgür Özel, Adan Milletvekili Burhanettin Bulut, bugün Gaziantep’te olacak. CHP Gaziantep Milletvekilleri Bayram Yılmazkaya, İrfan Kaplan ve CHP Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar ile birlikte temaslarda bulunacak olan Özel, ilk olarak STK’lar ile bir araya gelecek.
 

Akademik meslek mensupları ile buluşacak!

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Özgür Özel 29 Haziran Çarşamba günü Gaziantep’te gerçekleştireceği program kapsamında, GAMOB dönem sözcüsü Asli Ölçal Tezel ve TMMOB iKK temsilcisi Aykut Kocalar’ın ev sahipliğinde akademik meslek mensuplarıyla buluşacak.
 

Esnaf ile bulaşacaklar

STK’lar ile olan toplantının ardından İl Binasında Basın Mensupları ile bir araya gelecek olan Özel, kente ilişkin gözlemlerini ve yaşananları anlatacak. Basın toplantısının ardından ise Özel ve beraberindeki heyet Gaziler Caddesi’nde esnaf ile bir araya gelecek…
STK ve esnaf ile yapılan görüşmelerin ardından hazırlanacak raporun CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sunulması bekleniyor.