Haziran 2023 tarihinde yapılacak seçimler öncesi AK Parti Genel Merkezi, seçim çalışmalarına ve teşkilatlara yönelik eğitimlere hız verdi. AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığınca düzenlenen81 ilde 32 bin 91 mahalleyi kapsayacak şekilde ve yaklaşık 135 farklı noktada gerçekleştirilmesi planlanan Teşkilat Akademisi Mahalle Programı'nın yeni durağı Gaziantep olacak.

AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığınca düzenlenen; 81 ilde 32 bin 91 mahalleyi kapsayacak şekilde ve yaklaşık 135 farklı noktada gerçekleştirilmesi planlanan Teşkilat Akademisi Mahalle Programı'nın yeni durağı Gaziantep olacak. 25 Haziran Cumartesi günü Gaziantep Üniversitesi Mavera Kongre ve Sanat Merkezi'nde  Teşkilat Akademisi Mahalle Eğitimleri  düzenlenecek.

Mavera kongre merkezinde düzenlenecek


Genel Merkez  Ar-Ge ve Eğitim Bakan Yardımcısı Ali Ercoşkun, gazeteci Zafer Şahin, Ülkü Nur Zengin ve Uğur Işılak'ın eğitim vereceği programa; AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci, il- ilçe teşkilat üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları, mahalle başkanları ve yönetimleri katılacak.