Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Ligi Playoff Final Four karşılaşmaları bugün Bursa’da başlıyor.

Gaziantep’ten Adam Voleybol Kulübü, Adana'dan Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, İzmir'den Karşıyaka Spor Kulübü ve Ankara'dan İlbank Spor Kulübü takımları Sultanlar Ligi için mücadele edecek. 4 takımdan ikisinin ipi göğüsleyeceği karşılaşmalar Bursa'da oynanacak.

Final Four’a kalan ve Sultanlar Ligi'ne çıkmak için Bursa'da mücadele edecek olan Adam Voleybol bu kez başarmak istiyor.

KADINLAR Voleybol 1. Ligi A Grubu'nda 1-3 Nisan'da Bursa'da yapılacak final etabında şampiyonluk mücadelesi verecek Adam Voleybol, bu kez Sultanlar Ligi özlemine son vermek için kolları sıvadı.

Voleybol’da Gaziantep’in güçlü sesi olan sarı lacivertli ekip, güçlü kadrosuyla bu defa hedefe varmak istiyor.

Futbolda Gaziantep FK, Basketbol’da Gaziantep Basketbol, Holey’de Gaziantep Polisgücü takımlarının ardından Gaziantep ekibi Adam Voleybol’da Sultanlar Ligine çok yakışacak.

Spor Şehri Unvanını taşıyan Gaziantep’e böylelikle Voleybol’de gelecek. Kulüp Başkanından, teknik kadroya, taraftara, basın mensuplarına hatta taraftara kadar buna inanmış durumda.

‘‘Biz inandık sizde inanıyor musunuz ! ?Elbette inanıyoruz… Sultanlar Ligi’ni istiyoruz. Gaziantep’i sporda çok güzel keyifli günler bekliyor.

Kazana kazana bugünlere gelindi. Artık son virajda takım. Hatanın telafisi yok. Final Four’da 2 takım ipi göğüsleyecek. Kadın Voleybolü Gaziantep için çok önemli. Milli takımlarımızın ulusal alanlarda yaptığı başarılar, Sultanlar liginde yer alan takımların Dünya ve Avrupa şampiyonu olmaları, Dünyanın en iyi liginin Türkiye’de olduğunun ispatı. Dedim ya az önce, Gaziantep’i güzel günler bekliyor. Gaziantep FK Süper Lig de, Gaziantep Basketbol, Gaziantep Polisgücü Hokey Süper Liglerde bizi başarıyla temsil ediyor.

Adam Voleybol’un oynayacağı rakipler birbirinden güçlü ve kıymetli. Final etabında çok daha zorlayıcı maçlar olacak. Tecrübeli rakiplere karşı hatanın telafisinin olmadığı müsabakalar bekliyor. Az hata, inanç, hırs hedefe götürecektir. Bu sene o sene diyorum. Bu ekibe güveniyoruz. Çok emek verildi, bugünlere gelindi.

Final Four’da isimler inşallah Sultanlar Ligi için yazılacak.

GAZİANTEP ADAM VOLEYBOL’ÜN İLK RAKİBİ KARŞIYAKA

Gaziantep ekibi Adam Voleybol, Bursa Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda yapılacak final etabındaki ilk maçında bugün 14.30’da İzmir ekibi Karşıyaka ile karşı karşıya gelecek.

Sarı Lavivertliler, Cumartesi günü saat 14.30'da Adana ekibi Çukurova Belediyespor, Pazar günü ise saat 12.00'da Başkent ekibi İlbank SK ile kozlarını paylaşacak.