REFORM HABER - Geçen hafta evinde beklenmedik yenilgi alan Kırmızı – Siyahlı dev adamlar, başkent deplasmanında güçlü rakibi karşısında galip gelerek Play Off şansını sürdürmek istiyor.

Ankara Spor Salonunda yarın saat 15.15’de başlayacak mücadele  Tivibu spor 2 ve TRT Spor 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

ŞANSIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ

Normal sezonun tamamlanmasına 3 hafta gibi kısa bir süre kaldığını hatırlatan Empera

Halı Gaziantep Basketbol takımının baş antrenörü NenadMarkovic, “Geçen hafta kendi

evimizde oynadığımız Darüşşafaka karşısında işk yarıyı önde tamamlamamıza rağmen ne yazık ki devamını getiremedik ve istemediğimiz bir sonuç ile ayrıldık. Yarın deplasmanda ligin bir başka güçlü ekipleri arasında yer alan ekiplerinden Türk Telekom ile mücadele edeceğiz. Bu maç bizim açımızdan oldukça zor geçeceğini biliyoruz ama biz Ankara’dan galip gelerek Play Off şansımızı sürdürmek istiyoruz” açıklamasını yaptı.

TELAFİ EDECEĞİZ

Ligde oynadıkları son iki maçtan yenilgi ile ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyleyen Kırmızı – Siyahlı dev adamlar, “Şu anda Play Off potasının tam sınırındayız. Artık üç maçımız kaldı ve bunların tamamından da galibiyetlerle ayrılarak hedefimize ulaşmak istiyoruz. Yarın deplasmanda oynayacağımız Türk Telekom ligde ses getiren bir ekip ve iyi oyunculara sahip ama bizde beklenmedik sürpriz sonuçlar alan bir takımız ve bu haftaya da bir başka beklenmedik sonuca imza atarak Play Off’un içinde kalacağız” diye konuştular.

REFORM SPOR SERVİSİ